Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7140. sayfa)

5 sn
142.886
Cevap
3.109
Favori
18.245.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
384 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 71387139714071417142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 29 B görüntüleme · 6,8 B ifade | 7 yılı aşkındır market incelemeleri yapıyoruz, bugüne kadar hiçbir markanın içeriğindeki Antep fıstığı miktarını arttırdığını görmemiştik. Genelde içindeki fındık, fıstık ve pahalı hammaddelerin miktarları azalan, kalitesizleşen ürünlere artık alışmıştık ki – gördüğünüz bu ürünler bizi baya şaşırttı. Son dönemlerde her yerden Antep fıstığı fışkırıyor, neredeyse herkes Antep fıstıklı ürünler çıkarıyor. Bir yandan Avrupa Birliği ihraç edilmek istenen Antep fıstıklarını ülkemize iade ederken, bu ürünlerin işlenerek piyasaya sürüldüğüne dair iddialar aldı başını gidiyor. Hal böyleyken, Kahve Dünyası markasıyla satışa sunulan Tambol Antep fıstıklı çikolatalarda yıllardır %25 olan Antep fıstığı oranı – sessiz sedasız %35’e yükseltiliyor. Firma ambalajında “çok bol”, “bol bol” ifadelerine yer verirken gariplikler bununla bitmiyor. Migros mağazalarında bu Antep fıstığı bollaştırılmış çikolataların neredeyse yarı fiyatına satıldığı görülüyor. Yani nasıl denk geldiyse, Avrupa’nın ürünlerimizi yüksek aflatoksin sebebiyle geri gönderdiği bu dönemde Antep fıstıkları neredeyse leblebi gibi oraya buraya saçılıyor, poşetlerde görülmemiş fiyatlara satılıyor, olmayacak işler oluyor hem oranları artıyor hem de fiyatları yarı yarıya düşüyor. E bize de size bunları duyurmak düşüyor. Tüketmeden önce, bir durup düşünün deriz. Repost @gidadedektifi | Sağlık Konusunda "Damdan Düşen" biri, Yol Gösterici 😏facebook
    29 B görüntüleme · 6,8 B ifade | 7 yılı aşkındır market incelemeleri yapıyoruz, bugüne kadar hiçbir markanın içeriğindeki Antep fıstığı miktarını arttırdığını görmemiştik. Genelde içindeki fındık, fıstık ve pahalı hammaddelerin miktarları azalan, kalitesizleşen ürünlere artık alışmıştık ki – gördüğünüz bu ürünler bizi baya şaşırttı. Son dönemlerde her yerden Antep fıstığı fışkırıyor, neredeyse herkes Antep fıstıklı ürünler çıkarıyor. Bir yandan Avrupa Birliği ihraç edilmek istenen Antep fıstıklarını ülkemize iade ederken, bu ürünlerin işlenerek piyasaya sürüldüğüne dair iddialar aldı başını gidiyor. Hal böyleyken, Kahve Dünyası markasıyla satışa sunulan Tambol Antep fıstıklı çikolatalarda yıllardır %25 olan Antep fıstığı oranı – sessiz sedasız %35’e yükseltiliyor. Firma ambalajında “çok bol”, “bol bol” ifadelerine yer verirken gariplikler bununla bitmiyor. Migros mağazalarında bu Antep fıstığı bollaştırılmış çikolataların neredeyse yarı fiyatına satıldığı görülüyor. Yani nasıl denk geldiyse, Avrupa’nın ürünlerimizi yüksek aflatoksin sebebiyle geri gönderdiği bu dönemde Antep fıstıkları neredeyse leblebi gibi oraya buraya saçılıyor, poşetlerde görülmemiş fiyatlara satılıyor, olmayacak işler oluyor hem oranları artıyor hem de fiyatları yarı yarıya düşüyor. E bize de size bunları duyurmak düşüyor. Tüketmeden önce, bir durup düşünün deriz. Repost @gidadedektifi | Sağlık Konusunda "Damdan Düşen" biri, Yol Gösterici 😏
    https://www.facebook.com/share/r/1A9FDcjo4M/?mibextid=wwXIfr

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Deger1i kullanıcısına yanıt

eski türkiye vs türkiye yüzyılı

• Verde için
    200+60 money ile 540₺ geliyor
    Almaya değer mi ya bu markayı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • unusual_pscho kullanıcısına yanıt

tadıbol benim için bitmiştir.Artık bedava verseler almam.

millet abarttıkça abarttı.

fıstıklı kalmadığı için bademli aldım.

bademler mazot gibi bir şey kokuyordu.

4 tane almıştm birini yedim.kalan 3 tanesini mahalledeki çocuklara vereceğim.

hanımeller fındıklı bisküvide de aynı. büsküvinin içindeki fındıklar tat değiştirmiş

Valla hocam bu devirde kendimizi nasıl koruyacağız bilmiyorum. Heryanımız enfeksiyon, hormon. Elimizden geldiğince korunmaya, dikkat etmeye çaliıyoruz ama inanın çok zor.

Bademli,fındıklı 2025 olanlardan geldi sıkıntı yok bendekilerde, sizdekilerin tarihi kaç?

Antepliler yeni oranı artmışlardan geldi tarihleri 2026dı bunların biraz mesafa koymak gerekecek bu markaya

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Peki money qr olmuyor mu? İlla moneypay üyeliği mi açmak gerekiyor

• Buraya yazmadım ama 3-4 ay önce migros'tan antepfıstıklı lokum almıştım. Kapalı kutu olarak, pahalı bir marka aldım. Pahalı olmasına karşın üründen doğru dürüst antep fıstığı tadı gelmiyordu. Üzerindeki yeşil, doğranmış, antep fıstıklarını yedim. Zerre kadar antep fıstığı tadı gelmiyordu. Az para versem üzülmezdim ama güzelini almak için bir sürü para vermiştim.

• Bu Duru'nun 20 liralık el sabunun barkodu sonu 35131 olmasına rağmen 100 küsür lira çıkan var mı başka? Sonu 35131 ile biten güllü 4x70 gram olan sabundan bahsediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faith_fatih F kullanıcısına yanıt

hocam bu aldığımız kodu nereye girmemiz lazım acaba?bir türlü bulamadım..

• recepdursun R kullanıcısına yanıt

Merhaba, ben cevap vereyim;   En sonda ödeme aşamasında "Hediye Çeki" kısmına yazmanız gerekiyor.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 23 Şubat 2025; 21:54:22 >
  • Arkadaşlar ayrıca bir ek bilgi vereyim. QR ile işleme başladığınızda aynı money kimliğim gibi moneyleri kullanmak istediğinizde SMS'e gerek kalmıyor. Eş dosttaki moneyi 25'inde o şekilde kullanabilirsiniz.

• moneyle falan 540 tl ye 5 lt sızma olabileceğine inanan varsa, elimde kelepir köprü var.  

• Bir soru da ben sorayım: yaklaşık 20 yıldır kullandığım Money kartım malesef kırıldı. Hala kullanılabiliyor ama mümkünse değiştirmek isterim. Bu değişim işi nasıl oluyor en temizinden buraya sorayım istedim. Eee ne de olma müşteri hizmetlerinden daha detaylı ve net bilgiyi burada buluyoruz.  

Bir de şu aklıma geldi. Eskiden yani 20 yıl öncesinde falan form doldurup cüzzi bir de ücret ödeyerek (ücret ödenmiyor da olabilir tam emin değilim.) üzerinde ad soyad yazan money kart çıkartılabiliyordu. (Kredi kartı falan değil. bildiğin düz money kart) Böyle bir uygulama günümüzde var mı?  

Tıpkı 25 lira bademli çikolata alan gibi mi 😂

• hopeless1 kullanıcısına yanıt

Kartım arızalandı ne yapmalıyım?

Money kartın arızalandıysa, sana ücretsiz olarak yeni bir kart Money kart verilecektir. Arızalanan kartının numarası ve yeni almış olduğun Money kartının numarası sistemde birleştirilecek ve arızalana kartındaki tüm bilgiler yeni aldığın karta aktarılacaktır

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    QR ile ödemek istediğimde karekod okuttuktan sonra sanal markette sürekli kullandığım kredi kartı seçeneği gelmedi. Bakiye diye tek seçenek ekran geldi yapmam gereken bir ayar mı var?

• bytunga050 kullanıcısına yanıt

aynen... bana satılan köprüyü şimdi sızmacılara satacam. 

😂😂😂 gece gece güldürdün beaa

• 
Sayfa: önceki 71387139714071417142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.