hocam Torku alabilirsiniz içeriklerini karşılaştırdım birebir aynı sayılır tek fark Torku da antep fıstığı oranı %1 daha fazla Koska da Tahin oranı %5 daha fazla Torku Koska ya göre 10TL daha ucuz Tad olarak çok büyük ekstrem bir fark var mıdır bilemiyorum ama deneyimleyen varsa yorumlarınızı bekliyoruz. ![]() |
Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7239. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim.
-
Migros marka Naturel Sızma Zeytinyağı 1L alıp deneyen var mı?
-
Onlar birleşiyor mu acaba, hiç alan oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: daniskasıPol’s Gurme tahinlerden kullanan arkadaşlar memnun mu acaba? Seç-al+2al 1 iade ile baya hesaplıya geliyor.
Kendi sorumu cevaplayım. Hemen üstünden aldım Pol’s Gurme tahinlerden. Aşırı derecede sıvı ve kavanozların üst kısmı hafif köpürmüş geldi. Bir tanesini açıp denedim. Tadı iyi ama ürün dipten karıştırsam da aşırı sıvı. Bir daha asla almam. Tam ucuz etin yahnisi yavan olur hesabı oldu.
-
Yorumunuz için teşekkürler macroda servet uygun fiyata geliyor denemiş olurum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Henüz iade money gelmedi ama gelir muhtemelen. Mesajı editlerim gelince. Ürünle ilgili yorumumu ayrıca yazdım. Bu haliyle önermiyorum.
-
-
Merhaba, bu konunun ilk mesajına göz atarsanız ihtiyacınız olan bilgileri bulabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Uzun zamandır migros marka ayran alırım ancak özellikle son 3 ayda aldıklarımdan pek memnun değilim. yeni açtığım ürün skt sine 10 gün olmasına rağmen ekşimişti daha öncedende benzer 2 durumla karşılaştım. bazılarının tadı ekşi değil ama öncekilerden farklıydı. Benzer durumlar karşılaşan var mı?
-
Soğuk zincir bozulmuştur. Malum bazı 3 harfli marketler enerji tasarrufu yapacağız diye bu ürünlerin konduğu dolapları gece kapatıyorlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 3 Mart 2025; 12:24:37 > -
Rica ederim. İyi alışverişler.
-
Money gelmiyor 😀 ben de aldım yanında pekmez vardı onun iadesi geldi sonra teslim fişine baktım altında sadece pekmez için 2 al 1i iade kazandınız yazıyordu kayıt açtırdım ve ürünün kampanyaya dahil olduğunu kanıtlayan tüm ekran görüntülerini aldım çünkü daha önce başıma geldi ve kanıtın olmadığı için iademi alamadım
Ya ben de iade alamadım. Hem sayfaya eklemişler, hem ürünün sayfasında yazıyor ama iadesi gelmedi. Çakal çıktı migros. Siz hemen kayıt mı açtırdınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniel_wellington -- 3 Mart 2025; 12:43:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
File markette yaşadım o ekşimeyi, ama içilemeyecek gibi değildi içtik biz.
-
Evet çünkü teslim fişinde/faturada kazanım yazmıyor ve pekmezinki yattı o nedenle hemen kayıt açtırdım ve ekran görüntülerini aldım elde ekran görüntüleri varken öyle ya da böyle o iadeyi yapacaklar aksi mümkün değil ama uğraştıracaklar
Okyay tahin ankamall da var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukimyahu -- 3 Mart 2025; 13:8:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teslimat formu ve bilgi fişinde "Sevgili Moneyli, Iki Ode Biri Iade ! 3-4 Mart tarihleri arasinda Money ile yaptigin alisverisinde Tahin-Pekmezlerde ayni urunun ikincisi Money olarak hesabina iade edilecektir. Katalog ve Migros markali urunleri dahil degildir." yazmışlar. Kazanım olduğunda böyle mi yazıyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X