Şimdi Ara

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (7444. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 24 Misafir (3 Mobil) - 29 Masaüstü10 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
149.199
Cevap
3.150
Favori
18.721.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
388 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 74427443744474457446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mağazalardaki delist parfümler ile mevcuttaki parfüm kampanyasını birleştirince çok iyi fiyatlara ürünler bulabiliyorsunuz.

Sanal Market'ten gözükenleri aldım; ayrıca mağazaya gidince Sanal Market'te gözükmeyen fakat mağazada çok az kalmış ürün de gördüm ve aldım.

Axe Erkek Parfüm Dark Temptation Edt 100 Ml > 275 TL

----

**Delist**

Blade Deep Chıll Edt 70 Ml > 150 TL

Blade Green Dream Edt 70 Ml > 150 TL

Blade Marine Fresh Edt 70 Ml > 150 TL

-----

Deodorant fiyatına parfüm !

Not: Kokular hakkında fikrim yok. Hep kapalı kutuydular. Henüz açıp bakmaya fırsatım olmadı. Kaldı ki açsam da anlatamam parfümü nasıl anlatayım  

• Macrocenter kişiye özel bazı hesaplara 350/1500 liralık çek tanımlamış.SKT 31Mart.

Züccaciye ürünlerinde de 2al 1 öde kampanyası vardı.

Victorinox Soyacak 'lar neredeyse 100 liraya gelmiş oldu.O yüzden 4 tane aldım.

Victorinox USA'de bile fiyatları 8-10$ civarı.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Bu arada 31 mart SKT olan moneylerinizi kullanmayı unutmayın!

• turkelvis kullanıcısına yanıt
    Bu hazır limonataları içebiliyor musunuz bir de bu soyacağın olayı nedir ki acaba hocam 4 tane birden almışsınız Amerika da mı bulundunuz zamanında orayla mı alakalı..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Limonata tabiiki ev de yaptığınızın yerini tutmaz hocam.Pratik oluyor sadece.

Soyacak bilindiği üzere meşhur İsviçre markasının soyacağı.

Çok memnun olduğum ve fiyatı aşırı uyguna geldiği için evde 2 tane olmasına rağmen hem yedeklemek hem de hediye vermek için 4 tane aldım.Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• Şu an 1+1 ile victorinox ürünleri piyasanın epey altına geliyor migrosta, özellikle bıçaklarını tavsiye ederim, 10 küsür sene kesmediğimiz materyal kalmadı ama ilk günkü gibi sağlam ve keskin, fiyatları biraz yüksek görünse de f/p oranı fevkalade ürünlerdir, daha ucuz alternatifi olarak made in germany ibareli solingen bıçaklara bakın, onlar da aşırı kalitelidir ama zamanla körelmeye başlıyor (zamanla derken seneler içinde), fiyat olarak ise victorinox ile aralarında uçurum var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daniskası D kullanıcısına yanıt

leblebi ve fıstık dolu içi dış ambalajı ile ilgisi yok MASTERNUT karışık kuruyemişin

• turkelvis kullanıcısına yanıt

4 tanesi nasıl 359 oldu victorinox un

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    2 Al 1 öde var.

Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROLLING STONES -- 29 Mart 2025; 8:13:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aflatoksin loading...

• Tüm forumdaşların bayramı şimdiden kutlu olsun...Migros İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• ROLLING STONES kullanıcısına yanıt
    2 al 1 öde olsa dahi 4 tane 720 olması lazım hocam

• mstf196 M kullanıcısına yanıt
    Adet fiyatı yazıyor

• Arkadaşlar mutlu ve huzurlu bir bayram dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 29 Mart 2025; 10:24:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mesajımın içeriğinde sorunuzun cevabı var zaten!

Macrocenter kişiye özel bazı hesaplara 350/1500 liralık çek tanımlamış.SKT 31Mart.

Ayrıca 2al 1öde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 29 Mart 2025; 10:31:51 >
  • bay baykuş kullanıcısına yanıt

Blade Deep Chıll Edt 70 Ml > 150 TL

Blade Green Dream Edt 70 Ml > 150 TL

bu ikisi benim bölgemde var gözüküyor ama kokuları nasıldır ucuz dıye kullanmayacağımız bir üründe almak mantıksız olur gibi

• Anlam veremedim şekilde 2 tane money kartım varmış hesabıma bağlı. İkisinde de money var. Birindeki money mart skt li diğeri haziran. Biraz once sanaldan money harcadim mart sktli olan aynen duruyor. Haziran olana bakamadım. Gel al siparisi verdim acaba gidip alinca mi money düşecek yoksa bir terslik mi var

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

Bir dönem benim de bu şekildeydi ve sorun çıkıyordu. Müşteri hizmetleri birini aktif hale getirmişti. Web sayfasından money'e giriş yaparsanız orda kartlarım sekmesinde görünüyor kartlarınız. Kart statüsünü değiştir diye bir seçenek var. Oradan kendiniz de birini aktif yapıp diğerini pasif hale getirebiliyorsunuz. Ancak içindeki moneyler ve hangisinin önce kullanıldığı sorununu müşteri hizmetleriyle görüşün isterseniz. Ben yaptığımda içindeki moneyi de transfer etmişti diye hatırlıyorum ama çok seneler önce olmuş olay. Hala mümkün mü bilmiyorum.

• Tüm arkadaşlarımın bayramını kutlarım, dilerim ki enflasyon öyle bir hale gelir ki bizde kod felan uğraşmayız 1 koli yumurta yine 90 civarında olsun herkes en azından protein alsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daniskası D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sagolun

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

evet ocak üstü döküm tost makinesiydi

• 
Sayfa: önceki 74427443744474457446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.