Şimdi Ara

Migros iPhone11 5999 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
4
Favori
20.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle bir rezalet yok izmir balcova 5m gittim 50-60 kişi vardı kavga çıktı toplam 3 adet stok varmış sabah sabah milleti sokağa döktü adi firma
  • ben de ilk defa türkiyede değişim oluyor ayrıca ilk kez kendi basıma telefon alacagım diye heyecan ile beklerken heyelanlar oldu rüyalarımızaaaaa ... :D
  • paranlarezilol.avi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aotnob -- 26 Kasım 2019; 11:35:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kocaeli derince 1 adet komiksin migros

• zuahahhhaaa :D
    Vimeo
    Migros iphone 11 izdihamı
    https://vimeo.com/375596884
  • Telefona 6000 tl verecek bizlerin, değeri para için kaybedilemeyecek kadar vakarı da olması gerekmezmiydi..

• snoppy kullanıcısına yanıt
    Rezillik !

• quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

zuahahhhaaa :D
    rezillik resmen
  • snoppy kullanıcısına yanıt
    son 20 yılda öylesine asimile oldukki üzülerek söylüyorum artık geri dönüşü de yok. Allah akıl fikir versin yazık...

• iskender86 kullanıcısına yanıt
    İphone 10 u 11 den daha kötü olacak olarak düşünmemek lazım özel bir seri sonuçta o sadece belirli süre satışı oldu ve kaldırıldı iphone 11 in selefi xr dır

• quote:

Orijinalden alıntı: okan_cehapelioglu

böyle bir rezalet yok izmir balcova 5m gittim 50-60 kişi vardı kavga çıktı toplam 3 adet stok varmış sabah sabah milleti sokağa döktü adi firma
    Hocam firmaya laf ediyorsunuz da alsaydınız ne güzel kampanya yapmış adamlar 6000 liraya iphone 11 aldım diye de yazardınız buraya. Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Napsaydı adamlar neredeyse zararına sattıkları bir üründen 3 değilde 300 stok mu getirseydi ?
    Bu arada lafım sadece size değil. Stok az diye alamayıp firmaya laf eden diğer kişilere aynı zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin Cann -- 26 Kasım 2019; 12:38:13 >
  • Engin Cann kullanıcısına yanıt
    Niyet mal satmak değil ki, reklam yapmak.. Orada millet birbirini ezmiş, kavga çıkmış, kura çekilmiş vs ... migros olayın bu kısmında ve bu kısım ile nemalanıyor, zaten arzu ettiği bu.. Tamam herkes uygun mal almak ister ama orada kepengin altında sıkışan, ezilen bedenler değil, çok kıymetli olması gereken vakarlar, hâyâlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aotnob -- 26 Kasım 2019; 12:45:49 >
  • Migros da spigen kılıflara bakıyordum, telefon stadında 1 dakika arayla Gelen sorular,

Iphone 11 var mı?
    Iphone 11 kaldı mı?
    Iphone 11 geldi mi?
    Iphone 11 gelecek mi?

😂😂😂😂😂😂😂

• 6 binin 3 binine 5700xt alır kalanıylada karıya giderdim
  • Bugün de başkaları adına utandık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

6 binin 3 binine 5700xt alır kalanıylada karıya giderdim
    hayfonu masaya koyuyorsun o sana geliyor
    niye uğraşıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tarafta eşi hadi pazara gidelim diyen adam sen oyalan biraz duş alıp geliyorum diyor sonra sialahla kendini vuruyor cebinden 1.5 tl çıkıyor ne güzel ülke olduk emeği geçen herkesin ......................
  • kuru ekmeğe doğru depar atanlar ile 6000 TL'lik telefona depar atanların arasında belki bir mahalle, bir sokak, bir cadde, hatta hatta bir kapı olan toplumlar iflah olmazlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

zuahahhhaaa :D
    Hristiyan Şükran günü sonrasinda arada kalan Cuma günü ise gitmeyen ve dışarda içip içip polise yük olduğundan polislerin Kara Cuma adı verdiği günü kapatalist firmalarin o boş günü pazara çevirmesi ve onun ülkemizdeki temsilcilerinden olan, en büyük indirimi yılbaşı ağacına,bira bardağına yapan KOC nasıl guluyordur.Yazik ki ne yazık!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi değil, sisteme prim veren insanları eleştirmeye başladığınız gün belki bir şeyler düzelir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.