Şimdi Ara

Migros part-TİME Çalışan var mı ? Yoksa bile bir kaç Sorum VAR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
40.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başvuru yapacak arkadaşlar için zamanın ötesinden gelen edit.

Kariyer.net üzerinden başvuru yaparsanız şansınız katlanıyor.
    Diğer bilgiler için konuyu okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi British -- 1 Şubat 2011; 14:03:59 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Migros'ta Part-Time Çalışma

Migros, Türkiye'nin önde gelen perakende market zincirlerinden biridir. Part-time çalışma imkanları ile esnek çalışma arayan kişilere iş fırsatları sunmaktadır.

Migros Part-Time Alıyor mu?

Evet, Migros part-time çalışan almaktadır. Şirketin web sitesinde ve Kariyer.net gibi iş ilanı platformlarında part-time pozisyonlar için ilanlar yayınlanmaktadır.

Migros Part-Time Çalışma Saatleri

Migros'ta part-time çalışma saatleri pozisyona ve mağazanın bulunduğu bölgeye göre değişebilir. Genellikle part-time çalışanlar günde 4-6 saat çalışmaktadır. Çalışma saatleri hafta içi veya hafta sonu olabilir.

Migros'ta Part-Time Çalışmak

Migros'ta part-time çalışmak, esnek bir çalışma programı arayan kişiler için uygun bir seçenektir. Part-time çalışanlar, tam zamanlı çalışanlarla aynı avantajlardan faydalanır, ancak daha az saat çalışırlar.

Migros Part-Time Maaş

Migros'ta part-time çalışanların maaşı, pozisyonlarına, deneyimlerine ve çalışma saatlerine göre değişir. Asgari ücretin üzerinde bir maaş alırlar.

Sonuç

Migros, part-time çalışma arayan kişilere fırsatlar sunmaktadır. Esnek çalışma saatleri ve diğer avantajları ile Migros'ta part-time çalışmak, iş hayatı ve özel yaşamı dengelemek isteyenler için iyi bir seçenek olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • markete mal gelcek sende o malları taışıcan depoya sonra sayım yapıaksın daha sonra ürüleri reyolara diziceksin demişti bana arkadaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur825

markete mal gelcek sende o malları taışıcan depoya sonra sayım yapıaksın daha sonra ürüleri reyolara diziceksin demişti bana arkadaş

Genel müdürle falan çalışmak istemiyorum zaten

Evet beyler devam bugün başvuruda bulunacam
  • Eğer çok para istemiyosan söyle elektirkli cihazlar reyonu oluyor genelde orada bilgi veririm müşterilere dersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGRAMAN

Eğer çok para istemiyosan söyle elektirkli cihazlar reyonu oluyor genelde orada bilgi veririm müşterilere dersin

Olabilir. Part-time saatlerini kim belirliyor. Şefi falan mı var oranın. ?
  • ben başvuru yapmıştım

350 TL+prim+yemek

hergün 18:00-22:00 arası part time iş.

reyon görevlisi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkito

ben başvuru yapmıştım

350 TL+prim+yemek

reyon görevlisi..

18 Yaşında olmadığım için belki pirim yapamazlarda Başvuru yaparken ön lisans denen yere ne yazdın. ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeToBaSkaN

quote:

ben başvuru yapmıştım

350 TL+prim+yemek

reyon görevlisi..

18 Yaşında olmadığım için belki pirim yapamazlarda Başvuru yaparken ön lisans denen yere ne yazdın. ?

Mavi Yaka İnsan Kaynaklarına başvuru yaptım.Orası Migros'a yönlendirdi.Okul kısmına okuduğum üniversiteyi yazdım.Şu andada okuyorum halen.
  • quote:

quote:

quote:

ben başvuru yapmıştım

350 TL+prim+yemek

reyon görevlisi..

Mavi Yaka İnsan Kaynaklarına başvuru yaptım.Orası Migros'a yönlendirdi.Okul kısmına okuduğum üniversiteyi yazdım.Şu andada okuyorum halen.

Fazla sıkmıyım ama ilk gittiğinde ne dediler nereye gittin ?

• quote:

Fazla sıkmıyım ama ilk gittiğinde ne dediler nereye gittin ?

Önce secretcv.com adresinde ilan gördüm.MAvi Yaka'ya başvuru yaptım(Kadıköy'de ofisleri var).Orası bana Migros'da part-time çalışacak eleman gerekiyor dediler ve şartları söylediler.Eğer şartları kabul edersen Migros Genel Müdürlüğü mülakat yapıyor senle.Hepsi bu kadar...
  • nerden form dolduruluyor arkadaşlar bizde dolduralım belki girer çalışırız harçlığımızı çıkartırız
  • http://www.migros.com.tr/personel_basvuru_mavi.asp
    Buyrun beyler, yanlız abanmayın bizede iş kalsın

Ya bide Sen istediğin şubeye mi çalışmaya başladın ? Onlar mı belirledi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi British -- 7 Temmuz 2009; 16:20:32 >
  • Beyler Ön lisans yani Daha önce çalıştığınız yerler bölümüne ne yazabiliriz.
  • eyvallah.bakalım alırlarsa alırlar
  • Almıyolar başvurdum almadılar hemde 2 yabancı dili başlangiç seviyesinde bildiğim halde
  • Part time çalışanlar olsun full time olsun söyle bir reyon düşün.. elektronik teknoloji reyonu.. diyelim.. her reyonun başında mutlaka bir tane şef bulunuyor ayrıca bu şefin altında çalışanlarda o reyonun sorumlu elemanlarını oluşturuyor carrefourdaki sistem gibiyse oda öyledir.. her reyonun başında bir tane şef bulunuyor o sizinle ilgilendiği için çalışma saatlerini izin gününü o şefiiniz belirliyor..

benim bildğim bu kadar.
  • ben eylül 2009 da baş vuru yapmıştım gidip şubeden başvuru formu ile 4-5 gün sonra mülakata çağırdılar ama ben daha kolay bi iş bulduğum için mülakata gitmemiştim çalışan varsa maaş ve çalışma şartları hakkında bilgi verirse sevinirim eylülde okul açıldığında tekrar başvurmayı planlıyorum
  • an itibari ile aradılar ..Yarın Market reyonuna gelin oradan yönlendirileceksiniz dendi.Keşke market reyonu değilde elektronik ürünler ile ilgili olsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wuc

Eğer çok para istemiyosan söyle elektirkli cihazlar reyonu oluyor genelde orada bilgi veririm müşterilere dersin

böyle isteğe bağlı olabiliyor mu ?
  • Bende lise 3'e geçtim hacıoğlu - mcdonalts- burgerking- migros - dia - bim vb. yerler işe alırmı?

Eşya taşımasına taşırım güç kuvvet yerinde Allaha şükür.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.