Şimdi gördüm ve hemen ikitelli OSB için sipariş geçtim. 4 adet.. ve 10 dakikada geldi.. teşekkürler ... |
MİGROS Pizza Mi Go 2 Al 1 Öde (3. sayfa)
-
-
Migros Hemende de geçiyor dikkatlerden kaçmasın.
Hemen20 kodunu kullanmayanlar neredeyse bedavaya, 230 TL üzeri alışveriş yapanlar ise HEMEN30 indirim kodu ile bedavadan biraz pahalıya alabilir :)
-
karisik olani airfryerda yaptim. hamur cok kalindi malzeme azdi peynir tabakasi yok denecek kadar azdi. gecen sene yedigim ile pek alakasi kalmamis. bu fiyata alinir ama oyle ahim sahim bir sey degil... karin doyurmak icin alinabilir.
-
boyu nekadar bunlar ? normal pizzalara göre orta boy sayılır mı? yoksa bimde satılan ufakboy pizzalar gibi mi?
-
545 gr galiba baya iyi bence ama karışık yok maalesef bölgemde :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler fırsatçı kardeş 4 adet aldık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir sbarro değil ama snopydr dominostur içinden geçer 20tl ye soğuk sandiviç alamazsın
Diğer pınardır drotkendir superfresh dir mi go 'nun yanına yanaşamaz..
Geçen seneye göre bayağı bozmuşlar, önermem. Alt kısımdaki domates sosu berbat. O paraya ekmek-peynir almak daha mantıklı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnifeRex -- 10 Ekim 2022; 19:47:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar sanal marketten 1 jambonlu 1 kaşarlı alabilmiştim. Burdan hemenden de alındığını görünce oradan 3 karışık 3 jambonlu söyledim(limite ulaştın dedi). Burda milletin iptal edilmiş ama benimkini getirdiler demin. Şimdi buzluğuma baktım 4 tane daha sığar diye allah affetsin 4 tane daha söyledim. Umarım getirirler ve içine tükürmezler
Kendimi ilk defa bu kadar dhli hissettim çok mutluyum.
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler son 4lü de gelirse 12 pizzam olacak çok mutlu oldum bugün
Öğrenci evine güzel gidiyor beğenmeyenleri anlayamadım 20 tl'ye dışarda içecek satıyorlar. Hazır gelip fırında 10 dakikada pişen ürün için bence çok iyi bir fırsat.
Bana gelen pizzaların skt'si eylül 2023 falan. 12 pizza beni birkaç ay götürür(sınav haftalarımda yiyorum zaman kaybı olmaması için). Hemende satıldığını söyleyen arkadaşa da ayrıca teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sadece bugün mü geçerli acaba
Bence gayet güzel. Hatta Domino's siparişi vermiyorum uzun süredir.
Teşekkürler ben de sipariş verdim. Mağaza teslim aldım, yarın sorunsuz bir şekilde teslim alabilirsem süper olacak. Bu paraya çalan satmaz.
-
Birkaç ay önce 20 liraydı bu pizza yine 1 alana 1 bedava kampanyası vardı hatta :)
Damarların kolestroldan tıkansın da sondayı taktıklarında Allahım neydi günahım şarkısını söylersin yoğun bakımda 45 yaşını göremeden.
-
bu devirde yediğimiz en sağlıklı şeyler bunlar, doğal şeyler buluyorsa gönder bana
-
Genel olarak dondurulmuş gıdaya karşısınız sanırım. Malzeme olarak çok iyi duruyor diğer rakiplerine göre.
Nasil yani şuan Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
BENMARK GIDA SANAYİ GİRİŞİM A.Ş. olarak yazıyor nerede Pek Food yazıyor ben göremedim arkadaşlar 🧐👀
Ki eger Pek Food yapıyorsa daha iyi olabilir çünkü migrosta satilan 4lu pizzalari dana eti ürünleri içermekte acaba bunda da dana eti olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 10 Ekim 2022; 21:53:3 >
Hocam 2si 40tl olunca nasil 8i 100tlye geldi komboyu aciklar misin 😏
Petrol ofisi kodu için indirimsiz tutarın 200’ü geçmesi yeterli. İndirimli tutarı baz almıyor..
Hatta 100 TL üzeri money ürünlerinde de bu durum geçerli. İndirimsiz tutar dikkate alınıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X