Şimdi Ara

Migros sanal market 100 + 50 + 25 dijital alışveriş kodu 115 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Süper Market #Migros
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepinize öncelikle geçmiş olsun, ancak şu da bir gerçek ki ben bu forumda %35 i geçen oranda karlı satış yapan gerçek satıcı görmedim, yani çok fazla cazip geliyorsa birşey şüphelenmek lazım biraz, gidin şikayetçi olun savcılığa dilekçe verin, iban başka birine ait olsa bile illa ki bir şekilde bulunur, çekinmeyin utanmayın gidin şikayet dilekçesi verin savcılığa, polis merkezine gitmeyin, savcılığa gidin.
  • Banka İban bilgisinden kişi bulunacak, fabrikaya ve migrosa bildirim yapıldı, ayrıca Tokatlanan para + manevi tazminat talebi de içeren yasal işlem başlattım .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Suç duyurusunda bulunmaktan başka nasıl bir işlem yaptınız?
  • manofsorrows M kullanıcısına yanıt
    Banka İban bilgisinden kişi bulunacak, fabrikaya ve migrosa bildirim yapıldı, ayrıca Tokatlanan para + manevi tazminat talebi de içeren yasal işlem başlattım . Bunları yaptım işte hocam 😁

• Yani benim bildiğim parayı istemeniz için sizin dava açmanız lazım. Savcılığa dilekçe vermekle bu işlemi yapmış sayılmazsınız. Savcılık dilekçenizi inceler uygun görürse dava açar. Hele ki manevi tazminat tamamen farklı bir olay, savcılık bununla ilgilenmez.
  • manofsorrows M kullanıcısına yanıt
    İlgilenir ☺️✌️

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.