Şimdi Ara

migros sanal market sipariş iptali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tek başlık altında migros sanal market sipariş iptal işlemlerinin toplanmasının uygun olacağını düşündüm.

Migros Tarafı
    1 nisan 2020 tarihinde stokta ürün olmadığını söylediler. bende siparişi iptal ettim. sipariş iptali istedim. 7 iş günü ile 14 iş günü arasında ücretin karta yansıyacağını söylediler. 7 nisanda migrostan mesaj geldi. xxxxx numaralı iletiniz kapsamında provizyon iptaliniz tarafımızca yapılmıştır. Bankanız tarafından hesabınıza yansıtılacaktır. aynı mesaj 25 nisanda yine geldi.

Akbank Tarafı
    bu durumu akbanka ilettim. karta ücret iadesinin yapılması için. ısrarla migros size ücreti iade etmemiş siz migrosla görüşün dediler. size ücreti iade ettiklerine dair resmi bir belge sundular mı dediler. bende migros ile görüştüm yapılan işlemin iptal edildiğine ve ücret iadesi yapıldığına dair ekran görüntüsü istedim.

başına böyle bir olay gelen oldu mu. twitter üzerinde binlerce şikayet var migros sanal marketle alakalı. yardım edebilecek varmıdır. konuyu cimere şikayet ettim tüketici hakem heyetine başvurmamı istemişler.

• Provizyon iptali 7+1 gün hocam, bu süre içinde geçmediyse iptal etmemişlerdir. bankanıza harcama itirazında bulunabilirsiniz.
  • hocam bankaya harcama itirazında bulundum. her hangi bir işlem yapamayacaklarını. migros ile görüşmemi yada avukat tutmamı söylediler.
  • amentus kullanıcısına yanıt
    www.akbank.com
    Kredi Kartı Harcama İtirazı
    https://www.akbank.com/kredi-karti-harcama-itirazi
    kendilerine şu sayfayı atın hocam harcama itirazına konu durumları bir okusunlar, yapamıyoruz diye bir dünya maalesef yok. işlem yapmak zorundalar, yapmazlarsa akbankı da bddk ya şikayet edebilirsiniz. bütün bankalarda prosedür aynıdır.

• bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • migros sipariş iptali için bu sayfadaki aşamalarıda takip edebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.