Arkadaşlar PAYCELL "market alışverişinde 150 tl iade" kampanyasında sadece ilk alışverişte mi %20 veriyor, yoksa farklı zamanlarda yaptığımız market alışverişlerinde de 150 tl ye ulaşıncaya kadar %20 veriyor mu? bilen var mı |
Migros Sanal Market'te Mastercard® Banka Kartına anında 150 TL İndirim 16 Ocak- 27 Şubat 2024 (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sadece ilk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Po düşmedi, Mastercard da kota dolmuş, dağılabiliriz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu hafta salıda gecerlı mı bu kampanya
İndirimi uygula butonu nerede çıkıyor? Ben göremedim.
-
bu salı geçerli olur mu? türk telekom prime 1000/200 ile birleşir mi deneyen var mı ?
-
Uygulama da bitti yazıyor du
Kota hala dolu mu
Ben şimdi kullandım 1000/200 turk telekom prime kampanyasıyla birleşti 1015 liralık sepete 665 tl ödedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her hangi bir indirim kodu girmek gerekiyor mu acaba? MASTER card girmek yeterli mi.
kod kendiliğinden mevcut yalnızca kullan diyorsunuz kart bilgilerini girdikten sonra
-
garanti vadesiz TL hesabıma bağlı bir paracard bonus kartım var. masterpass'e kaydettim.
sepet tutarından biraz fazla bir miktarda vadesiz TL hesabıma para yükledim. sepette indirim kodu çıkıyor ve başarıyla uyguluyor.
siparişi tamamla dediğimde bankadan SMS şifre de geliyor fakat sonrasında işlem bankanız tarafından reddedildi bakiyeniz yetersiz olabilir diyor?
kart internet alışverişlerine açık sorun sizce ne olabilir? hesaba daha fazla para yüklemem gibi bir gereklilik var mıdır?
-
Harcama yapacağınız paradan 50-60TL fazka atın hesabınıza veya limit neyse artık, sebebi provizyona alıyor alış veriş tamamlandıktan sonra gramaj konusunda fazla ise kesiyor eksik ise iade ediyor, tam net tutarı atarsanız aynı hatayı alırsınız.
-
sağolun hocam yol gösterici oldu dedikleriniz
hemen ayrıntılı açıklayayım, belki başka arkadaşlara yardımı olur:
sepetim 850'den 600'e düşüyordu, önce 605 TL yükledim, onay vermedi.
650'ye yükselttim bakiyeyi, yine kabul etmedi.
indirimsiz sepet tutarı olan 850'ye kadar yükselttim, o zaman onayladı.
garanti'ye özel bir durum sanki, daha önce nays kart'ta benzer bir durum yaşamadım.
-
Diğer bankalar provizyon alıyor ve teslimattan sonra hesabınızdan paranızı çekiyor, Garanti ücretin fazlasını iade olarak geri yatırıyor.
-
Kampanya kullanım limiti dolmuştur.
Diyor 🤷🏻♂️
Ulan ikinci sepeti alamadik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X