Şimdi Ara

migros sanalmarket 150 tl üzeri bkm ile alışverişe anında 40 tl indirim !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.020
Cevap
31
Favori
26.336
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanalmarket üyeliği açacak arkadaşlar, öner-kazan dan hesabınıza 75/15 indirim kazanmak için pm atın. Size önereceğim link ile üye olursanız 75/15 indirim kazanırsınız. Kullanırsanız ben 100/15 kazanırım. Karşılıklı kazanmış oluruz.
  • sipariş verebilen varmı bkm sayfaya yönlendirilemedi diyor bende bkm yi aradım bizde sıkıntı yok diyor migrosu aradım bkmden kaynaklanıyor diyor anlamadım bu işi
  • Yeni inserti bekleyin bence, daha hesaplı combolar yapabilirsiniz. Ayrıca Ramazan kampanyası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

sipariş verebilen varmı bkm sayfaya yönlendirilemedi diyor bende bkm yi aradım bizde sıkıntı yok diyor migrosu aradım bkmden kaynaklanıyor diyor anlamadım bu işi

5000 kişi mi oldu acaba?
  • hamemo kullanıcısına yanıt
    bkm indirimiyle birlesiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

sipariş verebilen varmı bkm sayfaya yönlendirilemedi diyor bende bkm yi aradım bizde sıkıntı yok diyor migrosu aradım bkmden kaynaklanıyor diyor anlamadım bu işi

5000 kişi mi oldu acaba?

öyle olsa bilirler heralde önceki kampanyaları sömürdük diye bloke koymuş olabilirler bana aklıma öyle bir ihtimal geliyor
  • Cepten yapıyorsanız Bkm uygulamasının yüklü olması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Cepten yapıyorsanız Bkm uygulamasının yüklü olması gerekiyor.

hocam cepten ve pc den olmuyor şu an cepte yüklü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

bkm indirimiyle birlesiyor mu?

Denemedim hocam, bilmiyorum. Sizi yanlış yönlendirmek istemem. Deneyen birisi cevaplarsa daha iyi olur.
  • 2 kez bkm sorun verdi, 1 kezde ben sanalmarketten iptal ettim, su ekleyip tekrar aldım. iptal edip tekrar alan oldu mu, sıkıntı yaşarmıyız? birde bu bkm de müşteri hizmetleri falan varmıdır?
  • 4 gibi siparişi geçtim. 151 kiralık ürün aldım 2.90 hizmet bedeliyle yansıdı toplamda 153.41 den 113.41 e düştü. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim
    Bu mesaja eklenen görseller:

migros sanalmarket 150 tl üzeri bkm ile alışverişe anında 40 tl indirim !!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş önerdim 15 lira diyor ama aldıktan sonra gelecekmiş çek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

155 TL'lik alışverişte 40 TL bkm+10 Bonus+15 hopi kullanımı+9 tl ürün indirimleri+19 money kazanımı... çok temiz işçilik

Hopi kullandırıyor mu ?
  • Kampanya linkini bulamıyorm? Nuvo puanlar geçer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

Arkadaş önerdim 15 lira diyor ama aldıktan sonra gelecekmiş çek.

Hocam öneren sizseniz, önerdiğiniz kişi alışveriş yaptıktan sonra size 100/15 indirim çeki tanımlanıyor.
  • quote:

Kampanya linkini bulamıyorm? Nuvo puanlar geçer mi?

https://bkmexpress.com.tr/kampanya/migros-sanal-marketten-yapacaginiz-150-tl-ve-uzeri-alisverislerde-aninda-40-tl-indirim/
  • quote:

Kampanya linkini bulamıyorm? Nuvo puanlar geçer mi?

hayır.
  • sepeti hazırlayın, ramazanı bekleyin.
  • Bekle bizi ramazan

• quote:

Orijinalden alıntı: rockclimber

4 gibi siparişi geçtim. 151 kiralık ürün aldım 2.90 hizmet bedeliyle yansıdı toplamda 153.41 den 113.41 e düştü. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim
    Bu mesaja eklenen görseller:

migros sanalmarket 150 tl üzeri bkm ile alışverişe anında 40 tl indirim !!!

önceden migrosun bkm kampanyasında faydalanmışmıydınız hocam yada bkm ile alışverişiniz oldumu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.