Şimdi Ara

Migros'ta 2 tane Lipton Çay alana Arçelik Kettle Hediye! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: denizfeneri

Kettle zaten "seyahat kettle" ı olarak geçiyor yani aracınıza takabilesiniz diye 800w yapmışlar geç ısıtması bundan, yanındaki plastik bardaklar da bu yüzden var; seyahat için. Amacına uygun kullanırsanız hoş bir ürün. ayrıca sanırım fiyat yine 20.90 olması lazım ancak money card a bu fikat normal fiyatı 23.9 parolu kart olayı migroslarda kapandı artık migros club ları alıp yerine money card variyorlar. benim parolu koçtaş cartım vardı o yüzden 23.9 a aldım. Saygılar...

Araç çakmaklığından elektrik alabiliyor mu direkt?
  • Aynı kampanyayı demin aynı fiyattan Kozyatağı Carrefour' da gördüm.
  • aga resmen plastik uyduruk bişey
  • Isıtması sorun değilde aşırı çabuk soğuyor ya. 1 Kere içiyorsunuz bardaktaki son damla bile soğumadan kettle ye bakıyorsun soğumuş.
    Bir defa daha içmek için tekrar ısıtmak lazım. 800 1200 1600 zaten. Elektirk idaresine çalışıyorsun.
    Benim gibi günde 10-15 bardak çay içen bir tiryaki 1 ayda elektirik parası olarak aradaki farkı öder. O yüzden 2 aylık elektirik farkınıda koyup adam akıllı bir çay seti almakd aha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Plastik malzemeler sağlıklı olmadığı için bedava veriyorlar bizim Türklere kakalıyorlar

Çayda berbat Kettle da berbat

Migrosta 20 TL ye Tophit Porselen Demlikli Emaye Çaydaydanlık satılıyor plastiğe boşuna para vermeyin

bugün aldım porselen demlikli emaye çaydanlıktan..gayet şık ve güzel..hatta bi tane de kız arkadasıma aldık..bence daha mantıklı..

gerçi akşam üstü bitmek üzereydi..
  • kaliteli bir kattle alın, güzel değil baktım .
  • arkadaşım kafanızmı iyi..

100 lipton zaten hepsiburada da bile 13 lira..iki tane alsan 26 lira eder..burda ikisi 23,9..Yetmiyor yanına kendisi 20-30 lira değeri olan arçelik gibi köklü bir markanın kettle ını veriyorlar. siz kettle dandik almayın diyorsunuz..söz konusu çay kettle beleş beleş..neyini tartışıyosunuz ki gayette sıcacık fırsat.
  • Alalı 3 sene oldu. Çok sağlam ve güzel kettlemış. Düzgünce kullandığım için de hiçbir sıkıntı göstermedi.
  • İlk tebrik benden olsun yılın hortu:)
  • Alalı 3 sene oldu. Çok sağlam ve güzel kettlemış. Düzgünce kullandığım için de hiçbir sıkıntı göstermedi.
  • Horta devam;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojen1991

Alalı 3 sene oldu. Çok sağlam ve güzel kettlemış. Düzgünce kullandığım için de hiçbir sıkıntı göstermedi.

hocam neyin kafası bu? ben de istiyorum..
  • Ulan horta bak hepsini okudum nerdeyse adamların aldığı kettle ın garantisi bile bitmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojen1991

Alalı 3 sene oldu. Çok sağlam ve güzel kettlemış. Düzgünce kullandığım için de hiçbir sıkıntı göstermedi.

Aradan 3 yıl geçsin bir yorum daha lütfen. (2015-2016 gibi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.