Şimdi Ara

__^^migros__^^tan alanlar dikkaat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • migrostaki kampanya hala devam ediyormu,nerden bulabilirim lutfen yardim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turk1

migrostaki kampanya hala devam ediyormu,nerden bulabilirim lutfen yardim.

Migrostaki kampanya hala devam ediyor.
    21-30 mart tarihleri arasında.
    Bende cumartesi aldım
    Vista yüklü olmasına rağmen performansında dahi öyle çok ahım şahım bir yavaşlama yok
    Isınma problemi desen sıfır.
    Ses hissedilmeyecek kadar az.
    Benimkinde ölü piksel sorunu da çıkmadı.
    Ben çok memnunum açıkçası.
    Tavsiye ederim.
    Yalnız aklınızda bulunsun gittiğiniz Migros şubesinde olmayabilir, o zaman hermen en yakın şubeyi ARATTIRIN. Ben öyle yaptım ve başka bir ilden getirttim.
  • slm arkadaslar ben mahmut lenovo TY2 BWTK XP Driverini nerden bulabbilrim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih1980

LENOVO (IBM) 3000 N200 INTEL CORE 2 DUO T5250 1.5GHZ 15.4" 1024MB 160GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR TY2BETK

Bende aldım henüz bi problem yok, üstündemi zıplıyosunuz napıyosunuz mekanik alet la bu :D:D:D:D
  • Slm arkadaşlar.
    Bu günden ayırttık 3 tane
    3 kişi alacağız yarın. Makinayı yakından gördüm ve kullanma fırsatı buldum. Gerçekten çok iyi görünüyor. Umarım ölü pixel şanssızlığına uğramayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiTCraFT -- 8 Nisan 2008; 18:54:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_5078

slm arkadaslar ben mahmut lenovo TY2 BWTK XP Driverini nerden bulabbilrim

maho kardeş http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/product.do?doctypeind=9&template=%2Fproductselection%2Flandingpages%2FdownloadsDriversLandingPage.vm&sitestyle=lenovo

• Migros tan makineyi alalı epey oldu.
    Cihaz iyi de vista yavaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan1095

Migros tan makineyi alalı epey oldu.
    Cihaz iyi de vista yavaş

Ram ini 2 GB a yükseltirsen vista daki problemi çözmüş olursun.
  • dostum bak bu yazımı forumun dıger sayfalaında da yazdım..işlem çok basit ama herkes bişiler yazmış..kafalar karışmış.. :)

ARKADAŞLAR IBM-LENOVOLARINIZA ...( NOTEBOOK T5450 1.66 GHZ 160 GB HDD, 1 GB DDR667 MHZ RAM)
    XP KURMAK ÇOK KOLAY....HERKES BURAYI OKUSUN.....

SAYFADAKI TUM YAZILARI OKUDUM...AMA KIMSE TAM ANLAMIYLA DERDINE CARE BULAMAMIS..YADA SORUN YASAMISLAR..

YAPACAKLARINIZI SIRALIYORUM...

1-IBM LENOVONUZU RESTART YAPARKEN F1 TUŞUNA BASIN. DIKKAT! F11 FALAN DEĞİL..CARE BUTTON DA DEĞİL..(HERKES YAZMIŞ AMA..RECOVERY TUŞU FALAN İLE UĞRAŞMAYIN)
    2- BIOSTAN ADVANCED BOLUMUNDE SATA HDD Yİ ENABLED DAN DISABLED MODUNA ALIN.
    3-F10 İLE KAYIT YAPIP ÇIKIN.
    4- XP CDNİZİ..DRIVERDA HAZIR BULUNDURUN. (LEONOVO SITESINDEN TUM DRIVERLARI DA ONCEDEN INDIRMENIZ HAZIR ETMENIZ AVANTAJINIZA.ISLERINIZ BIR ÇIRPIDA BITER.)
    5- 5 GB YER KAPLAYAN ORJINAL VISTA VE LENOVO DRIVERLEARININ B ULUNDUGU KISMI FORMATA EKLEMEYIN.(O BOLUM XP KURULURKEN KALSIN.HEM LISANSLI VISTA VE DREIVERLARINIZ KORUNUR.5 GB GOZ CIKARMAZ.)
    6- HARD DISKINI BOLMEK ISTEYENLER, 5 GB BU KISMIN DISINDAKI BOLUMLERI KULLANINIZ.
    7- ISLEM TAMAMDIR....BU PC DE UCAK GIBI CALISACAK XP NIZ HAYIRLI OLSUN...

O KADAR KASMAYA,LAF KALABALIGINA GEREK YOKMUŞ...6 ADIMDA OLAYI COZDUK... :)) (BU FORMA AZ ONCE KAYDOLDUM..DAKIKA 1 GOL 1 OLSUN ISTEDIK...INANMAYANLARA SCREENSHOOT HEDIYE EDEBILIRIM..

ARKADAŞLARA FAYDAMIZ OLMASI DILEGIYLE...H&S (SAYFADA TEK OLDUK SANIRIM :)

• şahane anlatmışsın klavyene sağlık olsun! fakat benim şöyle bir sorunum var dediklerinin hepsini yapıorum. Lenovodan sipariş ettiğim rescue and recovey cd sini takıorum cihaz okuyor ilerleyen cubuklar görüyorum önce, ardından siyah ve üzerinde rescue and recovery 3 yazan bir ekran görüorum 2 dakika geçmior makina restart atıyor.kısacası vistaya tutsak durumdayım. bi türlü anlam veremedim. ayrıca 6 cd den oluşan driver ve xp cd si gönderdiler acaba diorum başlangıcta onları mı takmam gerekior, yardımcı olursan sevinirim, teşekkürler..
  • wiriles özelliği gerçekden %60 da kalıyormu?

2 kat aşağıdan ben nete bağlanamam mı?

Wirilesi nasıl arkdaşlar kötümü gercekden?
  • Migros'un sitesinde urunu teknik özellikleri olarak sunlar verilmekte.

Bluetooth, Parmakizi okuyucu
    DVD±RW DL
    Intel Core Duo T2370 (1.73GHz - 533MHz) işlemci
    Intel GMA X3100 256MB dahili ekran kartı
    Intel 802.11n kablosuz iletişim
    Modem, 10/100Mb ethernet
    Windows Vista Home Basic Türkçe işletim sistemi
    1GB DDR2 Bellek
    120GB HDD
    12.1" WXGA TFT Parlak Ekran + Kamera
    5-in-1 Multi-card Reader

Bu sayfadan kopyaladım direk bir sekilde

Kanguru

Yanlıs gormediysem 1,6 olarak model belirtiliyor acaba modelmi degisti.

Ve ayrıca LENOVO 3000 V200 NOTEBOOK 569D922 diye internette arattıgımda bu modelin yenisi olan 2.2 santo roza tabanlı bir modelini buldum ki fiyat 999$ olarak verilmis durumda.(Yabancı kaynak)

digitaltrends.com

gorunus aynı ozellikler degisik ornegin 4 GB kadar ram upgrade ve 667 ve 800 mhz veri yoluna sahip bu model.

Akılıma su soru geliyor;
    Acaba bu eski modelleri bizemi satıyor sevgili migros diye aklımdanda geçmedi degil hani.

Neyse alanlara hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semp -- 12 Mayıs 2008; 2:46:29 >

• DOSTUM PİL KONUSUNDA HATAN VAR SANIRIM YÜKSEK PERFORMANSTA 122 DAKİKA
    GÜÇ TASARRUFUNDA İSE 2 SAAT 40 DK KADAR GİDİYOR SENİN PİL SORUNLU YADA
    HEP ELEKTRİĞE TAKILI KULLANDIĞINDAN SANIRIM BİR KAÇ KEZ DOLDUR BOŞALT BAKALIM
    GENE 1 SAAT GİDİYORSA SERVİSE BAŞVUR .
    SAYGILARIMLA.
  • mrb. migrostan lenovo 3000 N200 bir notebook aldım. Pc de açılma sorunu var.ekrana görntü gelmiyor.ayrıca açılırken 3 kez bip sesi duyuyurum.ltfn yardımmm!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihl

mrb. migrostan lenovo 3000 N200 bir notebook aldım. Pc de açılma sorunu var.ekrana görntü gelmiyor.ayrıca açılırken 3 kez bip sesi duyuyurum.ltfn yardımmm!!!

Ramlerinle ilgili bir sorunun var gibi yeni ram taktıysan çıkartıp tekrar dene takmadıysan ramini kontrol et
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.