Şimdi Ara

Migros yudum egemden riviera 5 kg zeytinyağı 60 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
9.865
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    33 lira kasadaki fiyatı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gyuksel82 kullanıcısına yanıt
    Yoğun lezzet 50 TL. Yumuşak lezzet 33 TL olarak satıyorlar. Mağazada da öyle.
  • Ayçiçek yağı alsaydın daha iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün iki adet almıştım bu üründen, bugün iade edip yerlerine yudum sızma aldım.

• Yere düşmüş kötü durumda ki zeytinlerin toplanarak elde edilen 30/40 asit yağları rafine edip koku ve tat olarak yenebilir duruma getirilmiş yağ çeşididir riviera bu tür yağlardan almayan arkadaşlar 5/10 fazla verin naturel sızma alın Zeytinyağı fiyatlarında ki düşüşün bir nedeni de yeni hasat yağlar çıkacak elde ki stok yağlarının 2 yıla yakındır rafta durmasından ötürü de olabilir bu tür yağlar yavaş yavaş sirke tadına gelmeye başlar aldığınız yağın tarihine dikkat derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepdarkdirty -- 5 Ekim 2019; 15:29:28 >
  • Riviera almak mantıklı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: deepdarkdirty

Yere düşmüş kötü durumda ki zeytinlerin toplanarak elde edilen 30/40 asit yağları rafine edip koku ve tat olarak yenebilir duruma getirilmiş yağ çeşididir riviera bu tür yağlardan almayan arkadaşlar 5/10 fazla verin naturel sızma alın Zeytinyağı fiyatlarında ki düşüşün bir nedeni de yeni hasat yağlar çıkacak elde ki stok yağlarının 2 yıla yakındır rafta durmasından ötürü de olabilir bu tür yağlar yavaş yavaş sirke tadına gelmeye başlar aldığınız yağın tarihine dikkat derim
    Düzgün saklanırsa bir şey olmaz yağa hocam. Ha marketlerde ne kadar düzgün rafta duruyor onu bilemem.
  • Riviera zeytinyağı alacağına kezzap alsan daha iyiydi

• 6ay önce yudum naturel sızmayı migros 14.90 tl ye satmıştı 1lt sini. Başka birgün arkadaşın birisi yağ almıştı baya, kasada karşılaştık. Komili sızma almış baya. Yudum alsana dedim bizimkiler sevmiyor dedi. Zeytin yağına alışık olmayana yudum hakikaten ağır. Komiliyi denedim çok güzel.Yudum 7 şişe hala duruyor. Çiğ köfteye yaparken koyuyorum yudum koku veriyor. Salataya atayım kimse yemiyor. Komili sıkıntısız.

• amma abarttınız yahu, vazgeçenler litresini 8 şiradan alırım :)

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Hocam mesele düZgün saklanması değil ondan öte bu tür yağların kalitesi 5/10 lira fazla verip naturel sızma tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: deepdarkdirty

Hocam mesele düZgün saklanması değil ondan öte bu tür yağların kalitesi 5/10 lira fazla verip naturel sızma tavsiye ederim
    Yok hocam ben asla riviera tüketmem zaten sızma forever :)
  • riviera gerçekten de kötü bir tercih. zeytinyağında sızmadan şaşmayın.

• Bugün 2 teneke de ben aldım. Bu kadar gömüldüğüne bakmayın, yemekte kullanılmak üzere tercih edilebilecek bir yağ. Hele hele içinde gdo vs gibi genetik müdahale imkanının minimum olmasıyla yemeklik olarak tercih edilebilecek bir yağ. Herkes sızmadan bahsetmiş de soğuk sıkım zeytinyağı olmadığı takdirde diğer sızmaların da üretim prosesi ve maruz kaldığı ısı olarak fazla bir farkı yok. Ha derseniz ki soğuk sıkım zeytinyağı alıyor tüketiyorum, ona diyecek bir şey yok. Lakin ben sızma zeytinyağını yemeklerde kullanmıyorum zira zeytinyağının tadının çok belli olması yemeğin tadını bastırıp değiştirebiliyor, riviera veya içeriğinden emin olduğum marka ayçiçeği yağı kullanıyorum.

5-10 fazla ver sızma al da olmuyor işte, 5 litresi 60 nere 5 litresi 160 nere.
  • Damar tıkayıcı ayçiçek kullanmaktansa riviera kullanırım.

• Riviera almayın, çöp diyenler hiç palm yağı içeren ürün yemiyorlar galiba.

• yemek pisirirken kullanilir ama tadi cok kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

Bugün 2 teneke de ben aldım. Bu kadar gömüldüğüne bakmayın, yemekte kullanılmak üzere tercih edilebilecek bir yağ. Hele hele içinde gdo vs gibi genetik müdahale imkanının minimum olmasıyla yemeklik olarak tercih edilebilecek bir yağ. Herkes sızmadan bahsetmiş de soğuk sıkım zeytinyağı olmadığı takdirde diğer sızmaların da üretim prosesi ve maruz kaldığı ısı olarak fazla bir farkı yok. Ha derseniz ki soğuk sıkım zeytinyağı alıyor tüketiyorum, ona diyecek bir şey yok. Lakin ben sızma zeytinyağını yemeklerde kullanmıyorum zira zeytinyağının tadının çok belli olması yemeğin tadını bastırıp değiştirebiliyor, riviera veya içeriğinden emin olduğum marka ayçiçeği yağı kullanıyorum.

5-10 fazla ver sızma al da olmuyor işte, 5 litresi 60 nere 5 litresi 160 nere.
    GIDA BAKANLIĞI bildiri yayınladı düşük kalite karıştırılmış çıkmış bu marka..

• Yumdumda bunu yaparsa artık nasil iade edicez bunları şimdi 😔

Migros yudum egemden riviera 5 kg zeytinyağı 60 TL

• Sızması böyleyse rivierasını düşünmek bile istemiyorum . 2 yıldır marketten zeytinyağı almıyorum çok şükür.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.