Bildirim
Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (21. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ben de müşteri hizmetlerini aradım siparişim teslim edildi ancak kod verilmedi diye. İlgili departman iletiyorum dedi.quote:
Orijinalden alıntı: polyo
Adana Sanal marketi arayıp teyit ettim,kodlar sanal market hesabınızda olacak dendi.
Kağıt yok,çağrı merkezi arama yok.2 saat sonra gelecek sipariş.Bakalım ne olacak.
Alıntıları Göster
Doğru bilgiye ulaşabilen yok anladığım kadarı ile.sanal markette kodu nerede göreceğiz ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
broşürde altlimitsiz yazıyor.quote:
Orijinalden alıntı: b0Ni
normal zaten öyle olması -
50tl kuponu 20 tl alışverişte niye kullanırsın ki zaten, migros konusunda 9 saat önce alan arkadaşta da aynı şey yazıyor yeni eklenmedi yani.
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140387766
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 15 Ekim 2019; 17:49:10 > -
sıkıntı yok düşüyor 50 altıda olsa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır yok böyle bir şey. Direkt kasadan satın alıyorsun 5 TL karşılığı. Bir anadolu şehrindeki migrosta başta öyle bir şey söylemiş akranlara sonra direkt mağza müdürü ile konuştum. Bizim şubeye tanımlamamışlar kampanyayı istanbul ve diğer şubelerdeki büyük migroslara tanımlamışlar cevabını aldım. -
12 kupon kullandim. Alisverislerin 1 tanesi verilen siparisler arasinda gorunmuyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
www.tchibo.com.trTürk Kahvesi | Türk Kahvesi Fiyatları | Tchibo ☕https://www.tchibo.com.tr/turk-kahvesi-c400056046.html
bu sayfayı takip eden kaç kişi , 2defa stok yenilendi ikisinde de spette hiç ettiler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
44,95 lik kahve aldım düştü indirim onu demek istedim. -
10 liralık uyduruk şeyleri 70-80 liradan iteliyor bu kadar üstüne atlanacak bir şey yok
Sanal markette "teslimat formu" incele ye girdiğinizde 1 adet Tchibo fırsat kodu gözüküyor.ama sadece 1 adet...
Kontrol edebilirsiniz...diğerlerinin ücret iadesini isteyeceğiz galiba...
bir ölücülük mottosu olarak: avantajixi unutmayalım lütfen -
sanal market iptal etti bir adet alabilirsiniz diye
Konu efsane olma yolunda... -
50₺ altı siparişlerde kullanılamaz yazıyor iyi oku bence
kahvelerin skt'si yakın tarihli gelirse değiştirme şansımız var mı? -
3 siparişimin 1'i gözükmüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alışveriş yapmak gerekiyor mu yoksa direkt indirim kuponu alınabilir mi kupon şeklinde mi fiş şeklinde mi veriyorlar teşekkürler -
50 TL altı alışverişte kullandım. (49,95 TL) Sorun olmadı. -
o değil de kodlar çek satış bölümüne düşmüş hemen
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X