Şimdi Ara

Migrosta kasadan 5 tl'ye alınan kod ile Tchibo.com.tr'de altlimitsiz 50 tl indirim (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
54
Favori
125.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarin migrostan bi 10 tane kod alicam aralik ayina kadar dursun elimde kod satışı durunca ürünler yenilenecektir aralik ayina cok var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tchiboda ürün kalmadı insanların bu telaş nedir anlamış değilim alınmış kupon mecbur kullandırılacak 31 aralık son
  • Gündüz konuyu gördüm iş çıkışı giderim dedim sonra stok kalmaz diye almadım Fuzuli harcamadan kurtardım :)

• Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    Ss atmana gerek yok dostum bizimde 49.90a aldigimiz ürünler var adamin bahsettigine cevap verdim 50tl ve alti urun alinamaz diye hep madde vardı kampanyada sonradan eklenmedi ama yapılabiliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wakrupalice kullanıcısına yanıt
    2 tane aldım 3.yu alıyordum ablama tükendi tüh

• gittim 6 tane aldım , hepsini eledim az önce site üzerinde :)

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Ne aldiniz yav

• sasomelih kullanıcısına yanıt
    altlı üstlü içlik, benim ufak kıza 5li çorap, mutfağa saklama kapları ve kesme tahtaları. hepsi de lazımdı iyi oldu :) adamlar 100lü almış ya kodları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 15 Ekim 2019; 20:23:4 >
  • 16 tane aldım Libadiye küçük Migrostan. Ödemeyi diğer kampanyalardan kazandığım 50₺ bonus ve 30₺ worldpuan ile yaptım. Kart şifresini kasadaki arkadaşa söyledim kendi girdi, çekti puanları. Çok yardımcı oldu sağolsun. Araya sadece 1 müşteri girdi çok yoğun bir mağaza olmadığı için. Şimdi ufaktan çekirdek filtre kahvelerle harcamaya başlayalım. Tşk Migros&Tchibo&Konu sahibi

• ekdellal kullanıcısına yanıt
    Ufaktan değil hızlı başlayın siteyi suan süpürüyorlar

• sasomelih kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun ben sıcak fırsatların ilk kuralını (Önce kendin al sonra forumda paylaş) es geçtiğim için kendim alamadım.

• bulunduğum yerden 250 tane bile alabilirim:) o derece boş

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

altlı üstlü içlik, benim ufak kıza 5li çorap, mutfağa saklama kapları ve kesme tahtaları. hepsi de lazımdı iyi oldu :) adamlar 100lü almış ya kodları
    İçliği aldım parasını ödedim ama siparişte görünmüyor

• migros daki kasiyerlerin haberi yoktu sistemden bakıp oyle buldular 4 adet aldım. ilk alışverişi yapacaqğımda sistemde dolu stok görünüyordu . bir saat sonra stoklar bitmiş pes vallahi.
  • Sıcak Fırsatlar bölümünde Çek-Kod-Hesap Alımı-Satımı-Takası-İsteği yasaktır, bu nedenle ilgili mesajlar silinmiştir.

Lütfen bu tür paylaşımlarınız için Çek Satış bölümünü kullanınız.

İyi forumlar,
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.