Şimdi Ara

MIKADO MD-2012 2+1 Hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
13.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• logitech creative gibi markalarada bakabilirsin bu markalara güvenemiyorum ses konusunda
  • biyerde buldumda 25 ytl ye ondan dolayı soruyorum bu fiyata değermi ?
  • eğer bütçen o kadar kısıtlıysa alabilirsin ama 50 tl gibi bi fiyatada creative,logitech alabilirsin
    ama 25tlye değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzhn_ -- 6 Temmuz 2009; 14:38:39 >
  • Karakteristik MIKADO MD-2012 2.1 MULTIMEDYA
    Bağlantı 2+1
    Frekans Aralığı Uydu Hoparlörü: 150Hz-20KHz , Subwoofer: 50Hz-200Hz
    Güç Çıkışı (Watt RMS) 28 W RMS
    Ek Özellikler -Dijital 2.1 Sinema sistemi film, müzik ve oyunlarda performans gösterir.
    -Eşsiz olarak tasarlanmış subwoofer�dan gelen sapmasız Güçlü Bas
    -Çoklu hoparlör surround�da interaktif oyun deneyimi sunar
    -Manyetik koruması bilgisayar monitörünü korur

Özellikler:
    � Giriş empedansı: 47K Ohm
    � Çıkış-R.M.S.: 28W
    � Frekans Yanıtı
    � Uydu Ünitesi: 2� * 3.5�/4 Ohm
    � Woofer: 3�/6 Ohm
    � Güç girişi: AC 220V-50Hz
    � Woofer Boyutu: 180Gx106Yx138D MM
    � Uydu Boyutu: G62Xy130xD77

özellikeri bunlar yazılı...
  • be araştırdım değer yani 25 tlye alınabilir normal uyduruk hopörlörlerden çok daha iyidir yani
  • gideyim mi dersin almaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • git gelince yaz nasıl performansı
  • ozaman ben kaçar
  • tmm ama bekliyorum ona göre gelince yaz
  • kardeş almaya gittim ama orda çalışan kişi vazgeçirdi beni bu markanın 5+1 bi sistemi vardı bu bile creative a300 2+1 serisinin eline su dökemez dedi 5+1 olmasına rağmen okadar dandik markaymış bende almadım...
  • walla arkadaşlar ben bunu 2 ay önce NT den aldım. beklentilerimi çok rahat karşılıyo, apartman dairesindeki evimde sesi sonuna kadar açamıyorum bile, bilgisayardan film izlemek ve muzik dinlemek için gayet ideal. çok fazla para vermek istemeyenler için harika..
  • quote:

Orijinalden alıntı: havazin

walla arkadaşlar ben bunu 2 ay önce NT den aldım. beklentilerimi çok rahat karşılıyo, apartman dairesindeki evimde sesi sonuna kadar açamıyorum bile, bilgisayardan film izlemek ve muzik dinlemek için gayet ideal. çok fazla para vermek istemeyenler için harika..

bzim buradaki pc ciye gelmiş minicik bişey ....
  • Sevgili bir bir malı denemeden neden yorum yapıyorsun ki? Benim arkdaşım bu ses sistemini aldı laptop için gayetde güzel ses çıkarıyor. Millet hep bunu soruyor nereden aldın diye. Biz bu ses sistemini 20 liraya almıştık ŞOK'tan şimdi ortalıkta pek yok. Bence gönül rahatlığıyla alın derim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: myth_237

Sevgili bir bir malı denemeden neden yorum yapıyorsun ki? Benim arkdaşım bu ses sistemini aldı laptop için gayetde güzel ses çıkarıyor. Millet hep bunu soruyor nereden aldın diye. Biz bu ses sistemini 20 liraya almıştık ŞOK'tan şimdi ortalıkta pek yok. Bence gönül rahatlığıyla alın derim :D

KARDES BOYUTU COK KÜCÜK SES KALİTESİNİ DİNLEMEDİGİM İÇİN BİŞEY DİYEMEYECEGİM

AMA YORUMLARA GÖRE İYİ BİŞEYE BENZİYOR

BENDEMİ ALSAM LAPTOPUMA GERÇİ S220 VAR AMA

BU SİSTEM İLE S220 ARASINDA NE FARK VAR S220 65 LİRA BU SİSTEM 25 LİRA ????
  • kardeşler ben bugun aldım bu üründen süper ses cıkarıyor bızım ev 4 katlı biz 1. katta oturuyoruz altımızda dukkan var son ses acıp bası+ yapıp bilgisayardan ve sistemden son ses actıgınızda resmen konser veriyorsunnuz :D
  • Bu konu açılalı yıllar olmuş ama ben söylüyorum kesinlikle almayın ALMAYIN !!! berbat bir ürün. Ben öyle pek ses sistemleriyle filan alakalı biri değilim ama şuan bu hoparlörü kullanıyorum ama yarın gidip Logitech 220 alacağım artık bu işkence bitsin istiyorum. gerçekten müzik dinlemekten soğudum.
    Bazı insanlar diyorlar ki yok alt kattan duyuluyor yok üst kattan duyuluyor. 5 yaşındaki çocuğa masal anlatmayı bırakın. Bir çok evde zaten üst katta konuşan insanların sesleri bile duyulabiliyor. eğer evde yalıtım vs. yoksa. böyle bir durumda her küçük çocuk bilir ki bir şeyin sesini sonuna kadar açarsan insanlar ( komşular ) rahatsız olur. Anlatabildim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torion

Bu konu açılalı yıllar olmuş ama ben söylüyorum kesinlikle almayın ALMAYIN !!! berbat bir ürün. Ben öyle pek ses sistemleriyle filan alakalı biri değilim ama şuan bu hoparlörü kullanıyorum ama yarın gidip Logitech 220 alacağım artık bu işkence bitsin istiyorum. gerçekten müzik dinlemekten soğudum.
    Bazı insanlar diyorlar ki yok alt kattan duyuluyor yok üst kattan duyuluyor. 5 yaşındaki çocuğa masal anlatmayı bırakın. Bir çok evde zaten üst katta konuşan insanların sesleri bile duyulabiliyor. eğer evde yalıtım vs. yoksa. böyle bir durumda her küçük çocuk bilir ki bir şeyin sesini sonuna kadar açarsan insanlar ( komşular ) rahatsız olur. Anlatabildim mi?

peki arkadaşım müzikten nasıl nefret ettirdi sana bu hoparlör anlamış değilim ... logitech 220 ile sesi açınca komşulara ses gitmemesi gibi durum yok ise ikisi arasında mantıklı olan mikado idir. neyinden şikayetçisin anlamış değilim ki 25 tl lik maldan z906 gibi bir ürünün performansını beklersen tabiki seni tatmin etmez şuan masaüstü bilgisayarımda bu ürün var gayet te başarılı . sen memnun kalmamışsın o ayrı ama kesinlikle ALMAYIN !!! ifadesi yanlış doğru düzgün cevap verirsek sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfunum44

quote:

Orijinalden alıntı: Torion

Bu konu açılalı yıllar olmuş ama ben söylüyorum kesinlikle almayın ALMAYIN !!! berbat bir ürün. Ben öyle pek ses sistemleriyle filan alakalı biri değilim ama şuan bu hoparlörü kullanıyorum ama yarın gidip Logitech 220 alacağım artık bu işkence bitsin istiyorum. gerçekten müzik dinlemekten soğudum.

peki arkadaşım müzikten nasıl nefret ettirdi sana bu hoparlör anlamış değilim ... logitech 220 ile sesi açınca komşulara ses gitmemesi gibi durum yok ise ikisi arasında mantıklı olan mikado idir. neyinden şikayetçisin anlamış değilim ki 25 tl lik maldan z906 gibi bir ürünün performansını beklersen tabiki seni tatmin etmez şuan masaüstü bilgisayarımda bu ürün var gayet te başarılı . sen memnun kalmamışsın o ayrı ama kesinlikle ALMAYIN !!! ifadesi yanlış doğru düzgün cevap verirsek sevinirim

katılıyorum

• Ürünü aldım memnunum almayı düşünenler çok abartı ses beklemeyenler için ideal ben son sesi açmayı bırakın yarıda bile çok güçlü ses veriyor bence yeterli fazla para vermeye gerek yok.Ben memnun kaldım almadan önce tereddüt etmiştim ucuz kötü çıkar diye ama yanılmışım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.