Şimdi Ara

Mikado MD-30BT Siyah SD Kart + FM Destekli Bluetooth Stand Speaker [60,87TL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trimmm

Firmayı aradım. Stoklarında kalmadığını ancak tedarik ettiklerini ve bugün kargoya vereceklerini söylediler. Ürünleri kargolanmayan diğer arkadaslarda arsinlarki ellerini belki çabuk tutarlar.

Alıntıları Göster
    firmayla ilgili şikayetvara bakınca baya bir değişik şikayet okudum. umarım işleme alınıp hala gönderilmesi beklenen ürünler gelir ve sağlam çıkar

• Bunu nasıl şarj edeceğiz? Bilgisayardan usb ile şarj olması asırlar sürüyor. Prize takmaya çekindim, yakarız falan diye. 2A çıkışı olan prize taksam yakmayız değil mi? Batarya 1800 mAh lityum imiş. Sorun çıkmaz heralde değil mi?
  • Benim ürün bugün geldi. Ses seviyesi umduğumdan iyi lakin Radyo performansı pek iyi değil istasyonlar cızırtılı çekiyor Bunun dışında ürünün görseli gayet şık. Ürün elinize aldığınızda kaliteli malzeme kendini hissettiriyor. Ürün ilk geldiğinde bataryası boştu direk telefon şarj aletiyle yaklaşık 45 dakika Şarj ettikten sonra açıldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Ben de 1 saate yakın telefon adaptörüyle şarj ettim hala açılmıyor.sende durum nedir?
  • EmuRu kullanıcısına yanıt
    Prize takmak şart, usbden çok uzun sürüyor şarj.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • urunu satacak varsa talibim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.