Şimdi Ara

Mikail plus fonksiyon + hangi sb gidilmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar ben fonksiyonları mikail hoca ile ilerletiyorum şu anda fonksiyon 1 24. videodayım Soru bankasına başlayayım mı birde apotemi fonksiyonlar ile mi ? 3 4 5 ile mi ? Hangisiyle birlikte gotureyim ?

• Konuyu bitirdikten sonra bir sb deki soruların yarısını çöz tek numaralı sorular olabilir örnek 345 çözme bence klasik testler mikailden sonra zaman kaybı sonra aşağı yukarı 10 gün sonra kalan soruların yarısını çöz ondan sonra yaklaşık 1 ay sonra kalan son soruları çöz her çözme zamanı konuyu hızlıca tekrar edip önceden yapamadığın sorulara bak zaten bu kısım süresi devamlı azalacak ben acil tyt-ayt sb fonksiyon kısımları ile yaptım bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 15 Kasım 2019; 19:41:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam tüm konu bittikten sonra mı yapayım yani malum biliyorsunuz 30 saatlik bir ders. Birde hocam ben apotemi fonksiyon fasikülünü kesin çözücem. Apotemiye geçmeden oncede bir kitaptan daha bitirmek istiyorum mantık lı mı sizce ?
  • Bence apotemi zaman kaybı olur her ne kadar fonksiyon önemli olsada lise müfredatı dahilinde sınırları olan bir konu bence gerek yok illa çözeceğim dersen dediğim şekilde bitir konuları en son apotemiden çözmek istediğin tüm fasikülleri çözer seri denemeye geçersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 15 Kasım 2019; 20:19:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamamdır çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.