Şimdi Ara

Mikrafon Dan Sesim Çok Az gidiyor[ÇÖZÜLDÜ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
99.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NyksTurk

- CPU ile alakası olabilir mi?

- Şu şekilde düşünürsek; CPU kullanımı arttıkça bilgisayar zorlanır. Mesela, oyun oynarken bazı sistemler kasar. Kastığı için ses veya görüntü de takılır yada geç gelir.

- Kayıt yaparken CPU kullanımına bakar mısın?

@*GameOver*

Sro Ve internet Açıkken CPU kullanımı 19-20 arasında Mikrafonu kullanırken ise 21-24 arasında oluyor en fazla.
  • herşey kapalı vaziyette ses kayıt yaparken bu sorunu yaşıyorum birde yanlış anlamayın sistemimin baya yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

herşey kapalı vaziyette ses kayıt yaparken bu sorunu yaşıyorum birde yanlış anlamayın sistemimin baya yüksek

Çözümü Bulucaz İnşallah (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: StealthAssassin

quote:

herşey kapalı vaziyette ses kayıt yaparken bu sorunu yaşıyorum birde yanlış anlamayın sistemimin baya yüksek

ben anlamıyorum bak mikrofonlu kulaklık masanın üstünde duruyordu yattığım yerden konuşuyordum nolduysa anlamadım kulaklığı sıfırlattıtm garantiden ağzıma sokuyorum gene duymuyorlar bu nedir ya
  • quote:

quote:

quote:

ben anlamıyorum bak mikrofonlu kulaklık masanın üstünde duruyordu yattığım yerden konuşuyordum nolduysa anlamadım kulaklığı sıfırlattıtm garantiden ağzıma sokuyorum gene duymuyorlar bu nedir ya

Bende çok yaklaşırsam çoğalıyor ama arkadaş kulaklığı masanın üstüne koyupda konuşuyor yine oluyor onda.

• - Tebrikler sorunu çözmüşsünüz. PM ile aldım.

- Bu arada başlığın sonuna 'Çözüldü' olarak eklerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 6 Temmuz 2013; 14:40:49 >
  • Yardımlarınız İçin Çok Teşekkürler (:
  • quote:

Yardımlarınız İçin Çok Teşekkürler (:

nasıl çözdün bari onuda yazsaydın bende deneyim
  • quote:

quote:

Yardımlarınız İçin Çok Teşekkürler (:

nasıl çözdün bari onuda yazsaydın bende deneyim

Yukarıda Verilen Tüm Ayarları Yaptım Birazda Mikrafonu Temizledim Düzeldi Dostum
  • Sene 2016 biraz hort olacak ama konu açıyorum kimse bişe yazmıyor ses düzeyleri sonda mic yenı aldım toz vs. den olması imkansız ses kartı güncel laptoba takıyorum normal çalısıyor masaustune takıyorum ses çok az afedersiniz ağzıma sokup bağırsam ses düzeyi anca yerınden oynuyor lütfen banada yardımcı olur musunuz
  • awestic A kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun var bendede bilgisayara format attıktan sonra oldu realtek hd audio yöneticisi kullanıyorum ve mikrofondan sesim neredeyse gitmiyor sadece ağızımın içine sokunca geliyor ses realtek programını kaldırıp denedim bu seferde mikrofon düzgün çalışıyor ama kulaklıktan ses gelmiyor
  • google'a realtek audio driver yaz indir sadece sus ve yap(bu yorumun üzerine yorum yapanı döverim)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.