Şimdi Ara

Mikrodalga fırın önerisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mikrodalga fırın almayı düşünüyorum, ancak bir kaç konuda tavsiyenize ihtiyacım var;

1) Litre konusu anladığım kadarıyla ne kadar büyük o kadar iyi
    2) Izgaralı olursa, sadece pişirme değil, yüzeysel kızartma da yapabiliyor
    3) Mekanik mi elektronik mi?
    4) Samsung marka fırınlarda seramik iç kaplama diye bir olay gördüm, etkisi ve bu etkinin büyüklüğü nedir?
    5) Son zamanlarda bu özelliklere uyan herhangi bir kampanyaya rastlayan var mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

• bizde 1 yıldır kullanmakta olduğumuz kumtel mikrodalga fırın var ızgara özelliği otomatik ısıtması falan filan zaten para vermemiştik dayımla takas etmiştik aldıktan sonra neden değiştirdiğini anladım çünkü kullanışsız aklım olsaydı 7 yılllık oldu hala tıkır tıkır çalışıyor ve en kısa zamanda bunu birine verip arçelikten tekrar alıcağım benim görüşüm mikrodalga için ızgara özelliği gereksiz
  • fiyat performans ürünü olarak mide anın ızgaralı 23 lt m. dalga fırını var. midea bütün markalara b. esya üreten bir şirket olup bilakis arçeliğin midea aya ürettirdiği m. dalga fırını 10 sene kullandım. sorunsuzdu.
  • arçelik ürünleri harika
  • selamlar; geçen aylarda mikrodalga fırın arayışı içersindeydimwww.ankastreal.com sitesinden araştırma yaptım ve buldum. silverline MS 250 ANKASTRE mikrodalga bir ürün aldım. oldukça uygun bir fiyat almış oldum yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve oldukça memnun kaldım. 23 litre iç hacmi var ve büyük bir tabağıda içine rahatlıkla koyabiliyorum ızgara özelliği de var ve çok kullanışlı. ayrıca sipariş verdim ürünüm iki gün sonrasıda geldi.
  • mikrodalga alacaksanız kenwood markasının herhangi bir modelini gözünüz kapalı alabilirsiniz
  • Essenso marka mikrodalga fırın kullanıyorum. Izgara özelliği de var ama inanın hiç kullanmadım. Dijital ve oldukça kullanışlı, çok memnunum. Benim fırınım 17 litre ama büyük bir servis tabağı rahatlıkla sığıyor. Esse mağazalarında kırmızı %50 indirimleri takip edip alabilirsiniz. Ben Ocak ayında 124.- TL'ye almıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ufak mikrodalga fırın
    3 yıl önce açıldı
    Tavsiye ankastre fırın
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar, cevaplarınız için öncelikle teşekkürler.

Sanırım tercihimi arçelik marka, mekanik bir modelden yana kullanacağım. Ancak hala cevabını bulamadığım bir durum var:

Bu seramik kaplama iç yüzeye sahip olanların artısı nedir? Seramik olmayan fırınlarda karşılaşılan herhangi bir temizlik, koku tutma, koku karışması gibi bir durum yaşayan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.