Şimdi Ara

Mikrodalga Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
27.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Verdiğin liklerdeki LG ürünlerine baktım. İç hacmi 20 Litre diyor. Kenwood 21 Litre. Ama daha önemlisi Kenwood'un döner tepsi çapı 31.5 cm. LG bunu belirtmemiş. Bu çap olayı çok önemli. Bazı cam veya seramik tencereler bu çap küçük olursa fırına sığmayabiliyor. Almışken büyüğünü almakta fayda var. Yoksa yenge o sığmayan tencereyi kafana geçirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi

Verdiğin liklerdeki LG ürünlerine baktım. İç hacmi 20 Litre diyor. Kenwood 21 Litre. Ama daha önemlisi Kenwood'un döner tepsi çapı 31.5 cm. LG bunu belirtmemiş. Bu çap olayı çok önemli. Bazı cam veya seramik tencereler bu çap küçük olursa fırına sığmayabiliyor. Almışken büyüğünü almakta fayda var. Yoksa yenge o sığmayan tencereyi kafana geçirebilir.

tekrar teşekkür ederim açıklamalar süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinist

kenwood mw516 kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim ayrıca bence mikrodalga deyince akla kenwood gelmeli.

Mikrodalga Tavsiyesi

sayın martinist,
    merhaba, ben de kenwood mw516 almayı düşünüyorum, size sormak istediğim; konveksiyon özelliği mikrodalgasız olarak çalıştırılabiliyor mu ve üst alt ısıtma ile klasik fırınlardaki gibi börek vb. pişirmede verimli mi?
    cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

• kenwood resimli gösterimi güzel olmuş . arçelikte iyidir
  • martinist kullanıcısına yanıt
    @martinist
    değerli arkadaşım, diğer konuya da yazdım. cevap verirseniz çok sevinirim...
  • Mikrodalga da ne özellikler olmasi gerekirki alırken dikkat edilmesi gereken. Bana lazım olan dolaotaki donmus tavuğu falanı filani sıcak sudan hızlı çözmesi ve dolaotaki bir tabak yemeği ısıtması belki sabah aldığım simitleri de ısıtabilirim. Bu özellikleri taşıyan bir fırın kaç tl olması lazım dijital ekran gerekli mi saati kurma, içinin dönmesi, hacmi onemlimi bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de mikrodalga araştırıyorum..tavsiyelerinizi bekliyorum..
  • KuRŞuN87 K kullanıcısına yanıt
    sayın teğmenim iyi akşamlar
    tavsiyelerim

hacmi 23 litreden ufak olmasın ( büyük olsun ama ufak olmasın )

dikkat ettiysen yukarıdali reklamdaki cihazın mikrodalga gücü 800 watt

mikrodalga gücü
    900 wattan az olmasın ( çok şey fark ettirir )

aradaki o beğenmediğin 100 watt ısıtma süreyi yarı yarıya fark ettirir

gerisi allah kerim

bütün mikrodalgaların içi aynıdır
    hangi markayı alırsan al fark etmez
    23 litre hacim ve 900 watt mikrodalga gücü olayına dikkat et o kadar yeterlidir okeyyy canım kardeşim

haaa sakın ızgaralı olsun takıntısına girme ızgara olayı çok gereksiz
    mikro dalga fırın mikrodalga fırındır konvansiyonel fırın değildir

0544-2375778

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 23 Ağustos 2014; 21:17:04 >
  • Sayin Mahcup, bu ozelliklere sahip onereceginiz marka model var mi? Zira 3 aydir bakiyorum ancak bu ozelliklere sahip, izgarasiz bir model bulamadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasif@ kullanıcısına yanıt
    ÖNERECEĞİM MARKA MODEL YOK HANGİSİ HOŞUNA GİDERSE HANGİSİNİN FİYATI BÜTÇENİZE UYGUNSA ONU AL
    ÇÜNKÜ HEPSİ AYNI

GIVIRINA ZIVIRINA ALDANMA
    SONUÇTA MİKRODALGA ÖZELLİĞİNİ KULLANACAKSIN OKADAR

IZGARALI YADA IZGARASIZ SİZİN TERCİHİNİZ
    BANA SORARSAN IZGARA GEREKSİZ
    SONUÇTA DEDĞİM GİBİ MİKRODALGA ALIYORUM KONVANSİYONEL FIRIN DEĞİL
    MARKA MODEL TAVSİYEM YOK
    HANGİSİ UCUZ HOŞUNA GİDERSE VE YAZDIĞIM ÖZELLİKLERE SAHİPSE ONU AL GÜLE GÜLE KULLAN
  • merhabalar...

evimde bir mikrodalga fırın var buna uyumlu ankastre çerçevesi bulabilirmiyim. mikrodalganın markası severin mw7849) ankastreye uyumlu olup olmadığını bilmiyorum. dönüştürme gibi bir şansımız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTuberk

Arkadaşlar mikrodalga fırın almak istiyorum. Ama benim için önemli olan grill özellikli olması. Çünkü bir daha mini fırın almayacağım. fırının işini yapmaz ama benim işimi görür. Ben teknosada Samsung GE731K modelini buldum buradan link veremiyorum çünkü teknosanın internet sitesinde yok bu ürün ama ben mağazada gördüm. Fiyatı 200 tl sizce almalı mıyım bu üründen kullanan var mı? Ya da başka tavsiyelere de açığım.

quote:

Orijinalden alıntı: izazen

Öncelikle tüm mikrodalgalar aynı değildir. Günümüzde benim bildiğim kadarı ile sadece Samsung ve LG kendi magnetron'unu üretmektedir.

Biraz araştırma yaparsanız çin'de bir yığın "no name" magnetron ve mikrodalga fırın üretildiğini, bunların daha sonra bazı ithalatçı firmalar tarafından satın alınarak kendi belirledikleri isim/marka ile kendi ülkelerinde sattığı bir gerçektir.

Eski model mikrodalga fırınlarda birkaç marka dışında marka ne olursa olsun magnetron'unun Panasonic olduğu doğrudur. Lakin kopyalama ve klonlamayı çok iyi yapan çin bu işe el attıktan sonra işler değişmiş bulunmaktadır.

Çin'de, halen asılsız markalara takılmak üzere binlerce/onbinlerce "no name" magnetron ve mikrodalga fırın üretimi yapılmaktadır. Araştırdığınızda aynı modellerin başka başka markalarla karşınıza çıkacağı da aşikardır.

Her magnetron fiziksel olarak birbirinin aynı gibi görünse de yiyecekleri pişirmek ve ısıtmak için 2,45 GHz frekansını sapma yapmadan ve güvenilir bir biçimde veren magnetron'u olan bir mikrodalga fırın markası tercih edilmelidir.

Mikrodalga fırının gücü konusu ise kullanıcının onu hangi pişirme ve/ya ısıtma amaçları için kullanılacağı ile ilgilidir. Bana sorarsanız da pişirme/ısıtma gücü 800W olan bir mikrodalga fırın en ideal olandır.

Yukarıda açıkladığım nedenlerden ötürü ve her iki markayı da kullanan bir kullanıcı olarak günümüz markaları arasından mikrodalga fırın almak isteyenlere tavsiyem; genel işçilik kalitesi nedeni ile birinci sırada Samsung, ikinci sırada ise LG'dir.

Fikir vermiş olması dileğimle, sevgiler.

http://www.teknosa.com/urunler/115050094/samsung-me732kand-mikrodalga-firin

• izazen kullanıcısına yanıt
    Ben alirken yoktu simdi fiyati baya uygun o yuzden dusunulebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenwood'un diğer aletleri orta kalitededir ama mikrodalgaları kalitelidir.

• hacmine göre fiyatı değişir, ben arçelikten memnunum.
  • GE 10 numara kaliteli bi cihaz tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.