Radyoaktifle falan alakası yok arkadaşlar, kansere falan yol açmaz yani. X, gama, vs ışınlarıyla alakası yok. Çok basit bişey aslında.
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Microdalga nın Amerikalılara nasıl zararlı olduğu gün gibi ortada. Nüfusunun yarısından fazlası obez.
KONUYLA ALAKASI YOK TABİE ETTİĞİN İNSANLAR AŞIRI VE DENGESİZ BESLENME SONUCU OBEZİTE DİR
quote:
Orjinalden alıntı: Szopen
Radyoaktifle falan alakası yok arkadaşlar, kansere falan yol açmaz yani. X, gama, vs ışınlarıyla alakası yok. Çok basit bişey aslında.
peki ama o basit şey ne
quote:
Orjinalden alıntı: yakup13
quote:
Orjinalden alıntı: Szopen
peki ama o basit şey ne
Bende bilmiyorum Ya nette var kaynaklar nasıl çalıştığına dair. Çok eskiden okumuştum ve ışınların zararsız olduğunu söylüyordu aynı zamanda da neden zararsız olduğuna ilişkin bilimsel ve mantıklı nedenler söylüyordu. Sanırım dalga frenkansı ile ilgiliydi.
Microdalga ne iş yarıyor? Dondurulmuş fast food ları çözmeye. Alaka kurmak zor değil...
bahsettiğiniz x ışınları mikrodalgalardan daha yüksek frekanslardır. insan sağlığına zararlıdır.. mikrodalgada bir yönde insan sağlığına zararlıdır.. ama çok değil..
mesela şu anki teknolojide fiber optik kablolardan daha iyi iletim sağlayan mikrodalgalar sağlığa zararlı olduklarından dolayı kullanılamıyor. bu yüzden insanlar fiber optik kablolarla yapılan iletişimin yavaşlığından söz etmeye başladıklarında bilim insanları ne b.k yicekler merak ediyorum..:):)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme