Şimdi Ara

Mikrofon ayarları çalışmıyor Win 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim Pc yi alalı daha 1 yıl falan olmadı ilk aldığım zamanlar pc nin ön mic girişide arka mic grişide güzel bir şekilde çalışıyodu sonra bir gün mic taktığım halde ses kaydetmemeye başladı zaten benim de sınav dönemim vardı bilgisayarı fazla kullandığımda yoktu o yüzden bıraktım öyle ama şimdi yaz başından beri düzeltmeye çalıştım ama olmadı sonra telefonu mic yapmak aklıma geldi google play deki bazı uygulamalar ile mic yaptım teli ama buda sorun çıkarmaya başladı şarzım hızlı bitmeye falan oyun içindeyken bi anda annenin arması vesaire ...yeni kulaklık aldım 2 tane kulaklıkların çalıştığından 100% eminim beyler başka yerde de denedim ama hala ses kaydetmiyor ve de garip şeyler oldu örneğin skypta görüşme denerken arkada youtubda çalan müzik arkadaşa gitti mik grişlerine takarken kulaklığı cızırtı falan alıyorum ama mic bi türlü sesi kaydetmiyor ayrıca ses kaydetme uygulaması ile ses kaydetmeye çalıştığımda ses kaydı başlamadı diye gösteriyor ama bilgisayara reset atınca kayıt klasöründe cızırtılı ses kayıt dsyaları oluyor valla ben napcağımı bilemyiyorum fikir ve önerilerinizi sabırsızlıka bekliyorum

Kulaklığım:G230 STEREO GAMING HEADSET
    Ses kartı:ON borad Realtek High definty Auidi
    Anakart:ASUS B85 PRO GAMER

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.