Selam iyi hafta sonları. Kulaklık kullanmak beni rahatsız ettiğinden hoparlör kullanıyorum. Oyunlarda iletişim için ise bir adet yaka mikrofonu aldım. Aldığım ürün şu: https://www.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/microcase-lavalier-serisi-3-5-mm-profesyonel-youtuber-yaka-mikrofonu-1-5-metre-al2524_pdp_598800719 Anakartım MSI B450 Tomahawk Max, Kasam ise CORSAIR 110R Tempered Glass. ÖNEMLİ: ÜRÜN 3 BOĞUMLU 3.5 mm JACK KONNEKTÖRE SAHİPTİR. PC ÜZERİNDE KULLANMAK İÇİN MİKROFONLU KULAKLIK DESTEĞİ OLAN TEKLİ 3.5 mm KONNEKTÖRÜ OLAN PC LERDE ÇALIŞIR. KULAKLIK VE MİKROFON JACK YUVALARI AYRI AYRI OLAN PC LERDE ÇALIŞMAZ. Bu şekilde bir uyarı yazılmış arkadaki portlara takınca ses gelmiyor tamam dedim o halde kasanın önündeki kombo jack'a takayım dedim orada da çalışmıyor. Mikrofonu takınca bu şekilde hangi aygıtı taktınız diyor mik girişini seçiyorum fakat mikrofona bağırdığım zaman çok çok çok minik bir ses kaydedebiliyor sadece örnek olarak OBS'den göstereyim. Telefona taktığımda kısık sesle bile sesimi kaydedebiliyor ama bilgisayarda neden olmuyor anlayamadım. |
Bildirim