Şimdi Ara

Mikrofon Çalışmıyor Problem Nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam iyi hafta sonları. Kulaklık kullanmak beni rahatsız ettiğinden hoparlör kullanıyorum. Oyunlarda iletişim için ise bir adet yaka mikrofonu aldım. Aldığım ürün şu: https://www.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/microcase-lavalier-serisi-3-5-mm-profesyonel-youtuber-yaka-mikrofonu-1-5-metre-al2524_pdp_598800719

Anakartım MSI B450 Tomahawk Max, Kasam ise CORSAIR 110R Tempered Glass.

ÖNEMLİ:

ÜRÜN 3 BOĞUMLU 3.5 mm JACK KONNEKTÖRE SAHİPTİR. PC ÜZERİNDE KULLANMAK İÇİN MİKROFONLU KULAKLIK DESTEĞİ OLAN TEKLİ 3.5 mm KONNEKTÖRÜ OLAN PC LERDE ÇALIŞIR.

KULAKLIK VE MİKROFON JACK YUVALARI AYRI AYRI OLAN PC LERDE ÇALIŞMAZ.

Bu şekilde bir uyarı yazılmış arkadaki portlara takınca ses gelmiyor tamam dedim o halde kasanın önündeki kombo jack'a takayım dedim orada da çalışmıyor.

Mikrofonu takınca bu şekilde hangi aygıtı taktınız diyor mik girişini seçiyorum fakat mikrofona bağırdığım zaman çok çok çok minik bir ses kaydedebiliyor sadece örnek olarak OBS'den göstereyim.

Telefona taktığımda kısık sesle bile sesimi kaydedebiliyor ama bilgisayarda neden olmuyor anlayamadım.

• MSI'ın driverlarından boyutu küçük olan bir ses yazılımını indirip kurdum şuan ses sınama vs. ya da obs'den ses kaydı yapabiliyor olarak görünüyorum fakat bu defa hoparlörü kullanamıyorum hoparlörden ses gelmiyor...

• Hoparlörü ayarlarsam mikrofon devre dışı kalıyor, mikrofonu ayarlarsam hoparlör devre dışı kalıyor. Hoparlörü arka porta taktığım halde seçeneklerde ön portu kullanmadan çalışmıyor e ön portu kullanırsa mikrofonu devre dışı bırakıyor kafayı sıyıracağım...

• Şu an mikrofon da hoparlör de çalışıyor tamamen rastgele yaptım ayarları rastgele... görsel koyayım nasıl olduğunu belki sizde de işe yarar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.