Şimdi Ara

Mikrofon Öneri-Yardım (Samson Meteor-Amazon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Siz çok değerli ve bilgili forum sakinleri yardımcı olursanız çok memnun olacağım bir konu var.

Tam değil ama yarı profesyonel bir yayıncılık yapmak istiyorum. Aylardır mikrofon araştırıyordum. Yaklaşık 2 ay kadar önce bir yayıncının kullandığı ve önerdiği "Samson Meteor Mic USB Studio Microphone" dikkatimi çekti. 3-5 inceleme videosunu izledikten sonra gerçektende bir çok kulaklıklı mikrofon, video kamera ve diğer cihazlara oranla bir hayli kaliteli ses verdiğine inandım. Bunun üzerine "Samson Meteor Mic USB Studio Microphone"u nasıl hem ucuza ve güvenilir alırım diyerek araştırmaya çalıştım. Karşıma aşağıdaki adres Amazon.com çıktı.

http://www.amazon.com/dp/B004MF39YS/ref=twister_B00G3785WO?_encoding=UTF8&psc=1

2 ay içerisinde en az 4 kez 50 Doları gördü. 50 dolar çok kabaca 150 TL ye denk geliyor ve benimde bütçem 150 TL olduğu için para biriktirmeye başladım. Geçen hafta param elime geçti ve şansıma ürün 50 dolardı kısa süreli. Lakin nedenini anlayamadığım şekilde bu ürünün Türkiye'ye gönderiminin olmadığını gördüm. Garip gelen şey ürünün satıcısı aynı olmasına rağmen diğer iki version olan (Brushed Nickel) ve (Titanium Black) ürünlerinin (Bunlar 50 dolara düşmedi hiç maalesef) Türkiye'ye gönderimi olmasıydı...

1. Sorum, yukarıda ifade ettiğim gönderim sorunu neyden kaynaklanıyor acaba ?
    2. Sorum, "Samson Meteor Mic USB Studio Microphone" ürününü hem güvenli hem de bütçemi zorlamayacak şekilde başka nerelerden temin edebilirim ?
    3. Sorum, yarı profesyonel olarak 150 TL civarı bütçe ile en kaliteli şekilde önerebileceğiniz ürünlerin marka modelleri var mıdır ?

Sizler alım-satım ve donanım dahili-harici konularında çok daha fazla tecrübeli olduğunuz şüphesiz.
    Vakit ayırıp okuduğunuz ve yardımcı olduğunuz için şimdiden çok teşekkür ederim.
    Saygılar.

• Öncelikle merhaba kardeşim sen donanım haberde de mi vardın ya :) ben steamden Eternal,
    1.sorunun yanıtı sadece satıcının tercihi bence.
    2.en ucuz amazondan alabilirsin boşuna başka yerde arama,bu dolar kuru ile istanbulda fiyatı 450-600 arasıdır.
    3.Samson'un şekli çok güzel ama,Şu ürün işini görür samson ile aralarındaki farkı hissetmezsin bile Blue Microphones Snowball iCE şuanda fiyatı 49$+10$'da kargosu var.Ships from and sold by Amazon.com olan ürünlerden korkma,diğer satıcılar hakkında bilğim yok.

Bu arada CS'de aldınız başınızı yürüdünüz abini unuttunuz,ruslarla oynamaktan seçkin gümüş'e düştük :).

• Exelente kullanıcısına yanıt
    Valla tanıdığa rastgelmek güzel oldu usta :))
    Merhaba. Değerli yorumun için teşekkür ediyorum.
    Benim Blue hakkındaki görüşüm, Blue Snowball ürünü ses olarak incelemelerde fazla bir fark yaratabildiğini maalesef göremedim. Bir diğer durum ise görünüm. Biraz fazla büyük. Alternatiflere mutlaka ihtiyacım var :)
    Konu günceldir...

Bu arada csgo da her zaman yer var sana usta :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.