Şimdi Ara

Mikrofon Önerisi Olanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şiir seslendirmek için kullanabileceğim olabildiğince az para vereceğim mikrofona ihtiyacım var önerisi olabilecek arkadaşlar varmı acaba.
    Ben biraz bakındım Condenser Mikrofon, Dinamik Mikrofon gibi seçenekler var hangisi daha uygun olur yada farkları nelerdir?

• 100 lira altında bulursam ben de alacağım, brutal ve scream vokal için baktığım mikrofonlar hep +300$, sesin nasıl tok mu temiz mi?

Ses filtresi unutma, çok etkiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev & Stüdyo ortamı için en iyisi bence Condenser mikrofonlardır Ribbon daha çok enstruman Dinamik ise canlı performanslar (vokal ve enstruman) için kullanılıyor. 100 lira altında bulabileceğinizi sanmıyorum ama Behringer C1 veya B2 iş görebilecek seviyede bana göre.
  • yok hocam sesim istediğim kadar tok çıkmıyor aslında bilgisayarın üzerindeki mik ile kaydedince hatta bazen fazla keskin çıkıyor bunu gidermek istiyorum açıkçası
  • Bence bundan yakınma. Çünkü sen çalıştıkça sesin istemesen de daha tok olacak. Bir süre sonra ses tellerinde çeşitli rahatsızlıklar ortaya çıkacak. Çok fazla tok olduğu için yakınacaksın. Sen çalışmalarına devam et. Bir de sesi fazla zorlama. Vokal efektörleri var. Vokal pedalları var. Edin bir tane, çok kolaylaştırıyor işini. Önce sağlık.
  • Eyvallah ;) tavsiyeni değerlendireceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.