Bilgisayarımda bir ses kaydı yapmak için mikrofon bağladım. Ses kaydını verimli yapmak için kulaklık kullanarak konuşuyorum. Yalnız şöyle bir sorunum var: Ses kulağıma gecikmeli geliyor ve böyle konuşmak çok zor oluyor.
Bu durumu araştırdığımda windows xp de böyle bir sorun yaşanmadığını, windows 7 de rastlanan bir sorun olduğunu öğrendim. sorun çözümü için; - Ses kartıma uygun driver tanıtımları ve sürücü güncelleştirmeleri işlemini yaptım. - Denetim masasından ses düzeylerinde tavsiye edilen değişiklikleri yaptım. - Farklı bir mikrofon denedim. - USB bir mikrofon denedim. - Farklı kulaklık denedim. - Ses kayıt vb. yazılımları denedim. ve bunların sonucunda istediğim değişiklik olmadı.
Hala sesim biraz gecikmeli geliyor. Çözümü nedir?
- Şimdiden Teşekkürler -
Arkadaşlar bu sorunu biraz daha araştırdığımda windows 7 de bu sorunun çok sık yaşandığını gördüm. Microsoftun bu konuda yayınladığı bir yama - yazılım falan yok mu acaba nasıl öğrenebiliriz?
Selam kardeş, bu sorunu şu anda bende yaşıyorum bir aydır çözüm arıyorum sen bulabildinmi acaba ? denediklerini bende denedim.