Şimdi Ara

Mikrofon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben 1 hafta önce mikrofonlu kulaklık aldım casper dan. karşıdan ses net geliyor kulaklıkta sorun yok ama mikrofondan ses gitmiyor . arada gidiyor ama derinden gidiyormuş ses bildiğim tüm ayarlara baktım ama olmadı yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Purple~ -- 12 Ağustos 2007; 13:45:47 >

• bana yardım edecek biri yokmu
  • Benim de benzer bir sorunum var. Benim de mikrofonumdan ses gitmiyor. msn veya Google Talk'dan arkadaşımla sesli görüşme yapmaya çalışıyorum, onun sesi bana geliyor benimki ona gitmiyor. Ayrıca, Windows'un ses kaydedicisini kullanıp bilgisayarıma kendi sesimi kaydetmeye çalışıyorum onu da başaramıyorum. Bağlantıları ve ayarları kontrol ettim, sorunu gideremedim.

Başlığı açan purple'ın sesine kimse kulak vermemiş. Şimdi iki kişi olduk; haydi purple hep birlikte : İMDAAAAT! YARDIM EDİN BİZE !....

(Not : Ben msn'den sadece sesimi değil görüntümü de gönderemiyorum. Karşıdan görüntü geliyor, benimki ise gitmiyor. Halbuki Windows'un kamera sihirbazında kamere görüntüsü çıkıyor. Acep niçin böyle oluyor?)
  • İlk önce jack'ların doğru yerlere takılı olup olmadığını tespit etmelisin. Kulaklık yeşil, mikrofon pembe yere tkılacak ve jack'ların yerine oturup oturmadığını elin biraz bastırarak kontrol et. Eğer her şey yolunda ve ses yine gelmiyorsa sorunun nerden kaynaklandığını tespit etmelisin.

Donanımsal bir sorun olabilir. Kulaklıktan kaynaklı olup olmadığını nalamak için kulaklığı başka bir bilgisayara ve kayıt cihazına bağlamalısın. Denediğin bilgisayarda da çalışmıyorsa, sorun kulaklıktan kaynaklıdır.

Yazılımsal bir sorun ise bunu ses kartının sürücüsünü güncelleyerek çözebilirsin. Ses kartı/ana kartın üretici firmasının internet istesinden güncel sürücüsünü indirip kurabilirsin.

Sürücü güncellemesi ile de sorun çözülmediyse, sorun ses kartındandır.
  • ben ses kartı yazılımınıda yukledim hepsini yaptım aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: özbalkesli

Benim de benzer bir sorunum var. Benim de mikrofonumdan ses gitmiyor. msn veya Google Talk'dan arkadaşımla sesli görüşme yapmaya çalışıyorum, onun sesi bana geliyor benimki ona gitmiyor. Ayrıca, Windows'un ses kaydedicisini kullanıp bilgisayarıma kendi sesimi kaydetmeye çalışıyorum onu da başaramıyorum. Bağlantıları ve ayarları kontrol ettim, sorunu gideremedim.

Başlığı açan purple'ın sesine kimse kulak vermemiş. Şimdi iki kişi olduk; haydi purple hep birlikte : İMDAAAAT! YARDIM EDİN BİZE !....

(Not : Ben msn'den sadece sesimi değil görüntümü de gönderemiyorum. Karşıdan görüntü geliyor, benimki ise gitmiyor. Halbuki Windows'un kamera sihirbazında kamere görüntüsü çıkıyor. Acep niçin böyle oluyor?)

Bende de aynı sorunlar vardı.Ben görüntü gönderme işini çözdüm.Ama bende halen ses geliyor ama gitmiyor.Görüntü için msnyi aç Araçlardan ses ve görüntü kurulumunu tıkla adım adım ne yapman gerektiği yazıyor.1. adım hoparlör ayarı 2. adım mikrofonayarı(burada ses gidiyorsa gösterge sarı alana geçiyormuş ben bunu sağlayamadım oyüzdende halen mikrofon çalışmıyor) 3. adımda kamera ayarı burada dikkat edilecek nokta açılır yerden usb PC camerayı işaretlemek.Böylece görüntü sorunu çözersin.

• arkadaşlar aynı sorun bende de var msnde sesim karşı tarafa gitmiyor. ses kaydedicisi çalışmıyor bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyor ama bir süre sonra tekrar aynı şey oluyor. ayrıca ses gitmediği zamanlarda bilgisayarı kapatamıyorum sürekli bilgisayarınız kapatılıyor yazısında takılı kalıyor güç düğmesine basılı tutarak kapatıyorum. diğer arkadaşlar sorunu çözdüyse yazsınlar lütfen çok yardıma ihtiyacım var.(dv6187 eu)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth Kulaklık Sorunu
    4 ay önce açıldı
    Hoparlör sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.