Bildirim
MİKROFON SORUNU ACİLLL!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende de buna benzer sıkıntılar var. Çalışan hoparlörler bilgisayarı kapat açtan sonra gelmiyor kablo takılı değilmiş gibi duruyor. Soketlerdeki bir arızadan şüpheleniyorum ama çok fazla üstünde durmuyorum açıkçası :) -
Sanırım desktop pc kullanıyorsunuz kasanın ön panalinde bulunan girişe mi takıyorsunuz yoksa anakartın üzerinde bulunan girişe mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: inanç_turasay
Sanırım desktop pc kullanıyorsunuz kasanın ön panalinde bulunan girişe mi takıyorsunuz yoksa anakartın üzerinde bulunan girişe mi ?
Kendim için cevap veriyorum anakart üzerindeki girişe takıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Salona
quote:
Sanırım desktop pc kullanıyorsunuz kasanın ön panalinde bulunan girişe mi takıyorsunuz yoksa anakartın üzerinde bulunan girişe mi ?
Kendim için cevap veriyorum anakart üzerindeki girişe takıyorum.
konuyu sapıtma...
-
quote:
Orijinalden alıntı: kerek46
quote:
Orijinalden alıntı: Salona
quote:
Kendim için cevap veriyorum anakart üzerindeki girişe takıyorum.
konuyu sapıtma...
Konuyu sapıtmıyorum ki aynı sorun bende de var. Çözüm üretmeyi hızlandırmaya çalışıyorum sadece.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X