Bildirim
MİKROFON SORUNU ACİLLL!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende de buna benzer sıkıntılar var. Çalışan hoparlörler bilgisayarı kapat açtan sonra gelmiyor kablo takılı değilmiş gibi duruyor. Soketlerdeki bir arızadan şüpheleniyorum ama çok fazla üstünde durmuyorum açıkçası :) -
Sanırım desktop pc kullanıyorsunuz kasanın ön panalinde bulunan girişe mi takıyorsunuz yoksa anakartın üzerinde bulunan girişe mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: inanç_turasay
Sanırım desktop pc kullanıyorsunuz kasanın ön panalinde bulunan girişe mi takıyorsunuz yoksa anakartın üzerinde bulunan girişe mi ?
Kendim için cevap veriyorum anakart üzerindeki girişe takıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Salona
quote:
Sanırım desktop pc kullanıyorsunuz kasanın ön panalinde bulunan girişe mi takıyorsunuz yoksa anakartın üzerinde bulunan girişe mi ?
Kendim için cevap veriyorum anakart üzerindeki girişe takıyorum.
konuyu sapıtma...
-
quote:
Orijinalden alıntı: kerek46
quote:
Orijinalden alıntı: Salona
quote:
Kendim için cevap veriyorum anakart üzerindeki girişe takıyorum.
konuyu sapıtma...
Konuyu sapıtmıyorum ki aynı sorun bende de var. Çözüm üretmeyi hızlandırmaya çalışıyorum sadece.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar klavyeyi görmüyor
- laptopta fare imleci hareket etmiyor
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- oyunu tam ekran yapma
- bilgisayar ssd yi görmüyor
- windows ekran görüntüsü alma
- telefon şarj olmuyor
- bilgisayar hızlandırma
- suya düşen telefon
- telefon neden ısınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X