Şimdi Ara

Mikrofonda uğultu var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen gün vatandan aldığım SNOPY SN-338 kulaklığımda aşırı derecede uğultu var. İşin garibi bazen uğultu hiç yok bazen çok ağır bir biçimde var. Ayarları hiç değiştirmiyorum. Aynı ayarlarda bazen uğultu oluyor bazen olmuyor. Bu modelde kablodan mikrofon kapatabilme vardır bilirsiniz, çok ağır uğultu geldiğinde kapatıyorum vede doğal olarak uğultu geçiyor. Nedeni nedir ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

• Eğer microfon gain ayarları normal ise, bazen uğultu çıkıyor bazen çıkmıyorsa, ya çok dandiktir idare etmeniz gerek, ya da bozuktur, temassızlık vardır mikrofonda, yakın zamanda aldıysanız değiştirin deneyin bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behlül

Eğer microfon gain ayarları normal ise, bazen uğultu çıkıyor bazen çıkmıyorsa, ya çok dandiktir idare etmeniz gerek, ya da bozuktur, temassızlık vardır mikrofonda, yakın zamanda aldıysanız değiştirin deneyin bakalım.

2 gün oluyor. Götürsem alırlar mı sizce vatan sonuçta bu. ?
  • Garantili ürün, arızası var ise almak zorundalar, birebir değiştirmeyebilirler, servise gitsin vs. derler ama siz ısrar edin şansınızı deneyin birebir değiştirebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behlül

Garantili ürün, arızası var ise almak zorundalar, birebir değiştirmeyebilirler, servise gitsin vs. derler ama siz ısrar edin şansınızı deneyin birebir değiştirebilirler

Anladım teşekkürler.
  • Arkadaşlar yeni konu açmadan burdan devam edeyim. Öncelikle tekrar merhaba, Bugün değiştirdim kulaklığı. Her şey iyi güzel gidiyor du ta ki son 15 dakka önceye kadar. Gene bir uğultu geldi, Yanımda yanan elektrik sobası var ayrıca odamda. Bu yanımda yanıyorken yanlışlıkla plastik kısmına elim çarptı uğultu git gel yaptı, şaşırdım bida denedim bastırınca uğultu kesiliyor ne biçim işse. Bir kaç konu baktım bunla ilgili elektrik tesisatı vs. Mesela kasaya bastırıyorum uğultu gidiyor, sobanın plastik yerine bastırıyorum uğultu gidiyor. Nedir bu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.