Şimdi Ara

mikrofonlu kulaklığın mikrofonu pc de nasıl kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim laptop ım da ses ile alakalı 2 giriş var. Bunlardan birisi mikrofon girişi diğeri hoparlör girişi. Elimde 1 adet sony bir adet iphone kulaklığı var normal mobil cihazların yanında gelen mikrofonlu kulaklıklar bunlar. Ben bunların 2 sini de denedim mikrofonlarını çalıştırmayı beceremedim. Hoparlör girişine takıyorum kulaklık kısmından ses veriyor. Mikrofon girişine takıyorum kulaklık kısmından ses alıyor yani mikrofonu kullanmıyor kulağa taktığımız hoparlör kısmından ses alıyor. Bunun için bir aparat bulabilir miyim dedim zor da olsa buldum. Logilink marka 2 erkek 1 dişi jaklı bir aparat. erkek jakların birinin üzerinde mikrofon diğerinin üzerinde kulaklık sembolleri var. Çalışacağını düşünmüştüm ama bunu da taktığımda yine aynı şey oldu. Yani nasıl oldu kulağıma taktığım kısımlar hem mikrofon hem hoparlör olarak kullanılıyor mikrofon yine işin içine girmedi. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır acaba bilen varsa yardım alabilir miyim.

Bahsettiğim aparat şu;

Bilgisayarımdaki girişler bunlar;

[ mikrofonlu kulaklığın mikrofonu pc de nasıl kullanılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutmayankamon -- 3 Mayıs 2016; 15:58:51 >

• bilgisi olan yok mu acaba? :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.