Şimdi Ara

mikropların canları acır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazik la aciyin ilkokulluya belliki fen bilgisi dersine beden hocasi girmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gizemliüye120

quote:

Mikroorganizmaların sinir sistemi yok. Sinirsel şeritleri olan bazı tek hücreliler de sadece bunu çeşitli irkilme hareketleri için kullanır. Bu arada bir insanda acı hissi oluşmasını engelleyip işkence yapma hakkına sahip misin? Bir de cümlelerinde düşüklük var.

Sinirsel şeritleri olan bazı tek hücreliler de sadece bunu çeşitli irkilme hareketleri için kullanır.bu gruba girenlerin canı acır mı peki?birde düşük olan cümleleri gösterirsen düzeltebilirim.bir canlı savaş olmadıkça kendi türünü öldürmeyecek.yani ihtiyacı olursa insan hayvanı öldrebilir insan insanı öldüremez.

Acı çekip çekmemesi neyi değiştiriyor peki? Ben onu anlayamadım. Bu arada hissedip hissedemediğini bilemezsin.

Acı cekebilmek için sadece sinirlerin olması yetmez o sinirlerin ilettiği acı duygusunu yorumlayacak bir de beyin gibi gelişmiş komplex bir yapı lazım. Mikro organizmalarda öyle bir şey olmadığı iç/in acı cekmezler.

@gizemliüye120

Bu sadece bir varsayım.

bunun varsayım olduğuna emin misin? peki sinirleri olan mikropları yakınca hemen ölür mü?ölmezse kaç dakikada ölür?uzun süreki yanacaksa onu yakma hakkımız olmaz.bencillik yapıp ben yakarım diyen kendisine aynı şeyi yapıldığında çekeceği acıyı düşünsün.

• peki bu konuyu sorabileceğim bir uzman var mıdır?kime sorabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemliüye120 -- 8 Mayıs 2013; 19:32:21 >
  • Niye sen vanpir misin gardaşş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

Niye sen vanpir misin gardaşş?

espri yaptın.

laf olsun diye söyledin sanırım.konuyla alakası ne?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.