Şimdi Ara

Milestone 2 Mi ? Optimus Black mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar çok kararsız kaldım ikisininde işlemci ve donanımsal özellikleri bakımından birebir fiyattada aynı şey geçerli. sizce hangisi alınmalı ?? gönlüm milestoneden yana.

• quote:

Orijinalden alıntı: 123_789

evet arkadaşlar çok kararsız kaldım ikisininde işlemci ve donanımsal özellikleri bakımından birebir fiyattada aynı şey geçerli. sizce hangisi alınmalı ?? gönlüm milestoneden yana.

Optimus black kullanmış biri olarak pek tavsiye edebileceğimi düşünmüyorum. Telefon çok çabuk şişiyor hoca boşta çok az ram kalıyor stabillik çok iyi değil yani anlayacağınız. Ayrıca şarjı da çok fazla birşey yapmamama rağmen bir gün bile gitmiyordu bu beni yeterince deli eden bir özellik oldu ve çok durmadan sattım. Söyleyebileceğim olumlu tek şey ekran kalitesi . Kesinlikle tercihiniz Motorola milestone 2 olmalı

• bu yorumunuzdan ve aldgım tepkiler neticesinde kesinlikle Motorola Droid 2 almaya karar verdim
  • droid 2 global mi milestone 2 mi alacaksiniz? Milestone 2 tabi ki optimus blacke gire daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterdr3am

droid 2 global mi milestone 2 mi alacaksiniz? Milestone 2 tabi ki optimus blacke gire daha iyidir.

droid le milestone 2 nin fiyatları neredeyse aynı fakat droid 2 global milestoneden daha iyi fakat piyasada HTC sensetion buldum 550 tl ye 1.5 yıl garantili 500 tl'yede 20 günlük droid 2 global satıyolar kararsız kaldım açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123_789

quote:

Orijinalden alıntı: masterdr3am

droid 2 global mi milestone 2 mi alacaksiniz? Milestone 2 tabi ki optimus blacke gire daha iyidir.

droid le milestone 2 nin fiyatları neredeyse aynı fakat droid 2 global milestoneden daha iyi fakat piyasada HTC sensetion buldum 550 tl ye 1.5 yıl garantili 500 tl'yede 20 günlük droid 2 global satıyolar kararsız kaldım açıkçası

BENDE DRIOD 2 VE MILISTONE 2 ARASINDA KALDIM BULURSANIZ DRIOD 2 BULAMAZSANIZ MILISTONE 2 DERIM BEN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.