Şimdi Ara

MİLKA çikolata ucuzlamış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim tercihim milka pause, çilekli az yağlı yoğurt dolgulu pirinç gevrekli sütlü çikolata, şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

şu yoğurt işi ciddi mi bedava verseler almam.ön yargı.

valla banada çok saçma geldi, ama bir çikolata tutkunu, ve fantastik tatlar meraklısı birisi olarak ve gene yapılan müthiş ve ötesi şeklinde yorumlarla iyice gaza gelerek, sırf bunu almak için akşam reale gideceğim.
    herkes bukadar beğendiğine göre vardır elbet bi güzelliği..
  • Yoğurtlu çikolatayı tatmayanlar mutlaka denesin.

benim ilk beşim şunlar:

1-Raffaello

2-Milka karamelli

3-Milka çilekli yoğurtlu

4-Milka Lila pause çilekli pirinç dolgulu

5-Milka üzümlü fındıklı

• Yaaa ne yoğurdu yoğurda benziyor diye öyle isim vermişler, içinde binbir katkı maddesi olan ortası pembe yada açık renkli tadı güzel bir çikolatin işte abartmayın.
    Son kullanma tarihleri yaklaşınca her market çikolatalarda indirim yapar, son kullanmasına 1-2 ay kalan çikolatanın tadı bariz değişir, tavsiyem min. 6 ay kalan tercihen üretileli 1 ay olmuş çikolataları alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Ben evde çikolataları yoğurda bandira bandira yiyorum , ortada telif hakkı var.

Çok iyiymiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

şu yoğurt işi ciddi mi bedava verseler almam.ön yargı.

valla banada çok saçma geldi, ama bir çikolata tutkunu, ve fantastik tatlar meraklısı birisi olarak ve gene yapılan müthiş ve ötesi şeklinde yorumlarla iyice gaza gelerek, sırf bunu almak için akşam reale gideceğim.
    herkes bukadar beğendiğine göre vardır elbet bi güzelliği..

Çilekli yoğurdu seviyorsanız bunu da seversiniz. Ben yiyemiyorum pek ama dediğiniz gibi seven de çok seviyor.
  • O değil de beyler milkanın bi çikolatası vardı arası çikolatalı köpük gibiydi böyle dışı sert içi yumuşak bulamıyorum onu neydi ismi hatırlayan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSSiNi1905 -- 4 Ekim 2012; 13:57:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSSiNi1905

O değil de beyler milkanın bi çikolatası vardı arası çikolatalı köpük gibiydi böyle dışı sert içi yumuşak bulamıyorum onu neydi ismi hatırlayan var mı

Milka Knister Q mu acep? patlayan şekerli gibi bi şeydi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronin666 -- 4 Ekim 2012; 14:01:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderace

Yaaa ne yoğurdu yoğurda benziyor diye öyle isim vermişler, içinde binbir katkı maddesi olan ortası pembe yada açık renkli tadı güzel bir çikolatin işte abartmayın.
    Son kullanma tarihleri yaklaşınca her market çikolatalarda indirim yapar, son kullanmasına 1-2 ay kalan çikolatanın tadı bariz değişir, tavsiyem min. 6 ay kalan tercihen üretileli 1 ay olmuş çikolataları alın.

Altına imzamı atarım, arkadaş söylenecek herşeyi söylemiş.
  • 2 kez milka aldım birinde ufak gazete kağıdı diğerindende kıl çıktı.
    O gün bugündür malesef alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronin666

quote:

O değil de beyler milkanın bi çikolatası vardı arası çikolatalı köpük gibiydi böyle dışı sert içi yumuşak bulamıyorum onu neydi ismi hatırlayan var mı

Milka Knister Q mu acep? patlayan şekerli gibi bi şeydi bu?

Yok o değil bu Lila Pause'un içi gibi ama çikolatalı ve normal tablet milkalardandı. Buldum Milka Choc'n Choc ama Türkiye'de yok sanırım

MİLKA çikolata ucuzlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSSiNi1905 -- 4 Ekim 2012; 15:33:13 >

• ben de çok severim içi köpük gibi olanını :)

milka mousse :

MİLKA çikolata ucuzlamış

MİLKA çikolata ucuzlamış

ya da luflee:

MİLKA çikolata ucuzlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 4 Ekim 2012; 15:44:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

ben de çok severim içi köpük gibi olanını :)

milka mousse :

MİLKA çikolata ucuzlamış

MİLKA çikolata ucuzlamış

ya da luflee:

MİLKA çikolata ucuzlamış

Of of of diyorum sadece Bunlardan sadece üsttekini gördüm marketlerde. Diğerlerinden yok sanırım

• arkadas fiyat yazmış, konu açmış ama, herkes daha ucuzunu göstermiş, bi de uzun zamandır takip ediyordum diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laider

ben de çok severim içi köpük gibi olanını :)

milka mousse :

MİLKA çikolata ucuzlamış

MİLKA çikolata ucuzlamış

ya da luflee:

MİLKA çikolata ucuzlamış

Of of of diyorum sadece Bunlardan sadece üsttekini gördüm marketlerde. Diğerlerinden yok sanırım

çikolata desert kilerde 3 lira 2 tanesi.kampanya devam ediyor mu bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster
    çikolata desert kilerde 3 lira 2 tanesi.kampanya devam ediyor mu bilmiyorum

Kiler olsa buralarda hemen gidecem de yok ki. Neyse Milka yeme zamanım gelmiş bu konu ile ortaya çıktı artık
  • sanırım en az köpük hissi veren en üstteki dessert idi,
    ortadaki mousseyi ben de hiç yemedim,
    ama en alttaki bir ara heryerde vardı, luflee köpük gibiydi :)
  • Evet aynen en az köpük hissini dessert veriyor. Ben sadece onu yedim, haftasonu milka araştırmasına çıkacağım bakalım hangi çeşitleri bulabileceğim
  • arkadaşlar benden size tavsiye, şu çikolatayı mutlaka deneyin. aşırı pahalı fakat bir kez yeseniz, tadını 10 yıl unutamazsınız. milka falan hikaye.

MİLKA çikolata ucuzlamış

migros'larda var. fiyatı çok uçuktur fakat bir kez tadmanızı tavsiye ederim. yerken mutluluktan ağlayabilirsiniz şaka bir yana, 100 liraya satılan çikolatalar da yedim fakat bu ritter sport markası, fiyatına göre muhteşem. arkadaşlar bir de guylian çikolataları var. "guylian sea shells" diye geçiyor benim bahsettiğim guylian ürünleri. bu guylian bir belçika markası ve efsanedir, sea shells ise en başarılı ürünleri bence. off canım çekti şimdi...

MİLKA çikolata ucuzlamış

• Yok artık...

Bu ucuzlamış hali mi?

Milka 100gr Chocolate-Dessert şu anda haftanın 7 günü bizim semtteki 2 ayrı markette 1,79 TL.
    Daha dün akşam bir tane aldım.

Diğer 100gr Milka çeşitleri de sürekli olarak 1,95 TL
    Yer: Ankara/Etimesgut ilçesi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.