GÜNCEL !! 21 OCAK 2025 -- 2.5 Yıldır Millenicom kullanıyorum :) Millenicom arkadaşını getir kampanyasından hem kendin hem de biz öğrencilerin faydalanması için aşağıdaki kodu kullanarak abonelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu sayede hem sizin hem de bizim 1 aylık internetimiz ücretsiz olacak. Şimdiden teşekkürler :) KOD: F82F7397 |
Millenicom Davetiye Paylaşım Ana Konu (469. sayfa)
-
-
GÜNCELDİR!
Merhabalar. Ne yazık ki 2025 yılında internet tarifelerine yeniden zam geldi. Hem benim hem de sizlerin zamların yeni yapıldığı dönemde indirimli tarifeden faydalanabilmesi çok iyi olacaktır. Güncel olarak 35 MBPS VDSL kullanıcısıyım.
Vereceğim kodu abone olurken belirtebilirseniz indirimden faydalanabilirsiniz. Hem siz hem de ben indirimden faydalanmış olurum. İsim ve soyisim sormuyorlar ama sorarlarsa da "Doğanay" diyebilirsiniz. Kodu kullanan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Kodu kullanan arkadaşlar rica etsem bana özel mesajdan yazabilirler mi? 6 ay indirimli tarifeden faydalanabilmeniz için kod:
122B45F1
Kalan Kullanım Hakkı: 11
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
!!! G Ü N C E L D İ R !!!
Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine aşağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık faturası bedavaya gelir.
Kampanya indirim kodu: 7 B D C A B 4 5
İsim : Berkay Uğur
Kalan Kullanım Hakkı: 10
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millenicom'a bu konuda paylaşılan kodlardan birini kullanarak geçiş yaptım. 100mbps VDSL kullanıcısıyım. Siz de aşağıdaki kodu kullanarak 1 aylık internet ücretiniz kadar indirim alabilirsiniz. İlgili kodu başvuru formuna girebilir veya müşteri temsilcisine bilhassa başvuru ve onay aşamalarında belirtebilirsiniz. Kodu girmeyi unutup başvuru yaptıysanız, sonradan müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Kodu verdikten sonra size belirtilen isme onay vermeniz yeterlidir. Ayrıca isim sorulmamakta. Spesifik ip adreslerine tracert veya ping atmamı isteyenler özel mesaj atabilir.
Güncel Referans Kodu: 77BCE35A
https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/kampanyalar/internet
Oyun ping testlerim: https://i.ibb.co/ZMvR8R1/2024-12-14-131452.jpg
DNS ping testlerim: https://i.ibb.co/DWYRft2/2024-12-14-131439.jpg
Speedtest değerlerim:
-
Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine alağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık bedava olur.
Sorunsuz
En son Güncel İndirim Kodu: 7 8 0 F D 0 4 2 (0= sıfırdır)
2 yıllık aboneyim sorun yaşamadım.
-
GÜNCEL !! 22 OCAK 2025 -- 2.5 Yıldır Millenicom kullanıyorum :)
Millenicom arkadaşını getir kampanyasından hem kendin hem de biz öğrencilerin faydalanması için aşağıdaki kodu kullanarak abonelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu sayede hem sizin hem de bizim 1 aylık internetimiz ücretsiz olacak.
Şimdiden teşekkürler :)
KOD: F82F7397
-
Fiber-gpon altyapıya sahibim ve faturalar otomatik ödeme'de! Kodumu kullanırsanız sevinirim!
Millenicom Kod 1 Ay Ücretsiz: 2587DF04
-
MILLENICOM güncel Kampanya indirim kodu
04F46CD9 (baştaki sıfır)
Teyit için isim Mahir kalan kontenjan 7
Bir yıldır kullanıyordum, yılbaşında 1 yılda tahahüt verdim. Faturalarım otomatik ödemede. Çok memnunum
Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine aşağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık faturası bedavaya gelir.
Kampanya indirim kodu: 7 B D C A B 4 5
İsim : Berkay Uğur
Kalan Kullanım Hakkı: 7
Merhaba arkadaşlar 3 yılı devirmiş olup 4. Yılımıza girmiş bulunuyoruz Millenicom ile. Fiyatları muadili firmalara göre uygun bir internet sağlayıcısı. Bağlantı da gayet stabil ve sorunsuz. 1 Ay ücretsiz kullanım için kampanya kodumu aşağı bırakıyorum. Bu kod ile bir faturanız ücretsiz olacak.
İsim soyisim: Egemen Ustalar
Kampanya kodu: 0 8 E 1 F 5 4 E
(SIFIR - SEKİZ - Edirnenin E'si - BİR - Fatsanın F'si - BEŞ - DÖRT - Edirne'nin E'si)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Come With Me -- 22 Ocak 2025; 21:57:25 >
GÜNCEL !! 23 OCAK 2025 -- 2.5 Yıldır Millenicom kullanıyorum :)
Millenicom arkadaşını getir kampanyasından hem kendin hem de biz öğrencilerin faydalanması için aşağıdaki kodu kullanarak abonelik işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu sayede hem sizin hem de bizim 1 aylık internetimiz ücretsiz olacak.
-
Kampanya indirim kodu: 0 1 8 5 D C 7 1
GÜNCEL !! 24 OCAK 2025 -- 2.5 Yıldır Millenicom kullanıyorum :)
-
GÜNCELDİR!
Merhabalar. Ne yazık ki 2025 yılında internet tarifelerine yeniden zam geldi. Hem benim hem de sizlerin zamların yeni yapıldığı dönemde indirimli tarifeden faydalanabilmesi çok iyi olacaktır. Güncel olarak 35 MBPS VDSL kullanıcısıyım.
Vereceğim kodu abone olurken belirtebilirseniz indirimden faydalanabilirsiniz. Hem siz hem de ben indirimden faydalanmış olurum. İsim ve soyisim sormuyorlar ama sorarlarsa da "Doğanay" diyebilirsiniz. Kodu kullanan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Kodu kullanan arkadaşlar rica etsem bana özel mesajdan yazabilirler mi? 6 ay indirimli tarifeden faydalanabilmeniz için kod:
122B45F1
Kalan Kullanım Hakkı: 11
Millenicom'a yeni abone olacak ya da geçiş yapacak kişiler başvuru yaptığında müşteri hizmetlerine alağıdaki kodu iletirseniz 1 aylık bedava olur.
Sorunsuz
En son Güncel İndirim Kodu: 7 8 0 F D 0 4 2 (0= sıfırdır)
2 yıllık aboneyim sorun yaşamadım.
-
Referans Kodu: 914BE8EE
Referans kodu ile 1 ay ücretsiz internet kullanmak için webden veya 0850 333 0 333 çağrı merkezinden başvurması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.Mevcut internetiniz varsa herhangi bir kesintiye uğramadan direk millenicom'a taşıma yapabilirsiniz.
Ayrıca 300 tl'ye kadar cayma bedelini'de karşılıyorlar.Başvuru sırasında e-devlet onayı ile üye olursanız herhangi bir evrak vs doldurmadan direk e-devlet üzerinden onay verip işlemleri tamamlayabilirsiniz.Bunun için size e-devlet onayı gönderdikten sonra herhangi bir banka hesabınızdan e-devlete giriş yaparak bu onayı verebilirsiniz.Normal girerseniz onay gözükmeyecektir.Arama kutusuna btk onay yazarak yada aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
Kod vermeniz yeterli,isim ve soyisim gerekmemektedir.Teyit etmek için isim bu mu diye soruyorlar onay verebilirsiniz
6 yıldır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım :) Tahahutsuz 100 mbit VDSL kullanıyorum.
Referans Kodu: 914BE8EE
https://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi
-
MILLENICOM güncel Kampanya indirim kodu
04F46CD9 (baştaki sıfır)
Teyit için isim Mahir kalan kontenjan 7
Bir yıldır kullanıyordum, yılbaşında 1 yılda tahahüt verdim. Faturalarım otomatik ödemede. Çok memnunum
26 Ocak 2025 16:32 itibari ile güncel sürekli kontrol ediyor olacağım.
Güncelleğini yitirdiğinde yeni kod paylaşıyor olacağım.
Fatih
Kalan Hak:12
KOD: DCECD7FE
-
Merhaba
Arkadasinizi Millenicom'a getirin, 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanin! Kampanya indirim kodu 3D86A160. Arkadasinizin bu kodla beraber,'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir
Kampanya kodu:3D86A160(sıfır)
Üye adı:nesrin özyılmaz
Kalan hak:12
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karacartal -- 27 Ocak 2025; 1:16:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
GÜNCEL !! 27 OCAK 2025 -- 2.5 Yıldır Millenicom kullanıyorum :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X