Şimdi Ara

MILLENICOM gpon altyapıda 100 mbps hızı düzgün alabilen varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bölgedeki yoğunluktan kaynaklanıyor olabilir.Çok site var orda bildiğim kadarıyla.BTK ya ss leriyle birlikte at çözüm sunabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    bildigim kadariyla millenicom kullanici adi ve sifrenizi veriyor kendi cihazinizi kullanabilmeniz lazim millenicomdan bilgileri alip routerda ppoe baglanti kurmayi deneyin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim verdiğin bilgi icin ama tt de iken boyle bir problem yoktu hicte.olmadi ayrica verilen bilgi sinyal kopukluguymus dun 7 kere sinyal kesikligi resetleme olmuş bundan dolayida hiz alinamiyormuş bu problem duzelince interenete giriş yapabilecekmisim calismalar devam ediyormus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihat3444

Merhaba ben 4 gün önce tt fiber fthh altyapısından millenicom fibere geçiş yaptım 52 saatte geçiş tamamlandı verimli kullandığım söylenemez hep dalgalı internet hız problemi mevcut tt-de aynı yerde 4 yıl kullandım bir gün ne hızım düştü ne internetim gitti gel görki millenicoma geçtikten sonra hızda hep problem yaşadım şuan giremiyorum bile hız testini güncel olanı atıyorum arıza kaydı açtım haber bekliyorum takdir sizin.

100 mbs prestij pakete geçiş yaptım.
    Bugün itibari ile bende millenicom 100 mbps pakete geçtim türk telekom 50 mbps kullanıyordum sorunsuz. İlk hız testim 85mbps çıktı kabloluda bu değeri alabiliyorum modem 2 yıl önceki tt ye ait wifi sinyali güçlü değil o yüzden wifide düşük alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeLepChe57 -- 3 Mayıs 2020; 16:51:37 >

• Nihat3444 N kullanıcısına yanıt
    bende bundan korkuyorum işte sizin yakında banka falan varmı mantık olarak çünkü banka gibi çok bilgisayar olan yerlerin ve işyerlerinin bulunduğu bölgede altyapı daha iyi olur diye düşüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erisemre -- 3 Mayıs 2020; 17:40:56 >
  • Bence istisnalar olmadığı sürece gponda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Bende bu hafta geçiçem.

• Yakinda banka yok Ariza ile ilgileniyorlar bugun daha iyi gpon sikintisiz normalde istisnai durumlar olabiliyor.Fiyat ve hiz olarak millenicom iyi benim arkadaslarim kullaniyor onlarda hic bir sikinti yok.Bende hiz ile.ilgili problem oldu ama duzelicek insaAllah.

• sametsamet533 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısin...Hayirlisi olsun

• KeLepChe57 kullanıcısına yanıt
    Evet bendeki modemde aynii wifi sinyali dusuk kaliyor ilk saat test yaptigimda 92 mbs hiz aldim kablolu ama wifide 36-39 mbs arasi ustune cikmiyor.

• Ayrica problem duzeldiginde hiz testi yapar atarim buraya..

• quote:

Evet bendeki modemde aynii wifi sinyali dusuk kaliyor ilk saat test yaptigimda 92 mbs hiz aldim kablolu ama wifide 36-39 mbs arasi ustune cikmiyor.
    Modemin dibine telefonu koyup wifi testi yaparsam ancak 80 çıkıyor yoksa 20-30-40

• KeLepChe57 kullanıcısına yanıt
    Modemin yaninda bu dedigim hizi aldim mesafe arttikca hiz dusuyor.

• Merhaba arkadaşlar arızam giderildi güncel hız testim aşağıdaki gibi.
    MILLENICOM gpon altyapıda 100 mbps hızı düzgün alabilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Aylardır sizin taahhüt ettiğiniz ama benim alamadığım, yanına dahi yaklaşamadığım hız nedeniyle aylık 100 TL ödüyorum. Bu sebeple paketimin 79.90 TL. lik olana geçirilmesi için tam 2 aydır mesaj atıyorum ama saçma sapan cevaplar vererek beni oyaliyorsunuz. Cevaplarınızı burada paylaşmak da istemiyorum, gülerler diye!!
    2 ay oldu bir paket düşümü yapamadınız. Hadi corona dedik, personel yoktur dedik ama 2 ay oldu 2 ay!!

Hu hu orada mısınız?

• quote:

Merhaba ben 4 gün önce tt fiber fthh altyapısından millenicom fibere geçiş yaptım 52 saatte geçiş tamamlandı verimli kullandığım söylenemez hep dalgalı internet hız problemi mevcut tt-de aynı yerde 4 yıl kullandım bir gün ne hızım düştü ne internetim gitti gel görki millenicoma geçtikten sonra hızda hep problem yaşadım şuan giremiyorum bile hız testini güncel olanı atıyorum arıza kaydı açtım haber bekliyorum takdir sizin.

100 mbs prestij pakete geçiş yaptım.
    2 aydır aynı sorunu yaşıyorum, adamlar bırakın sorunu çözmeyi, paket düşümü dahi yapmadılar/yapamadılar!

• Arkadaşlar bu telekom altyapı döşemek için gelen ekipler hep böyle yavaş mı çalışıyo 3 gündür geliyorlar 1 saat durup kapakları açıp kapatıp bakınıp gidiyolar firma taşeron bir firma. Tek benim apartmana çekicekler fiber yani şimdiye kadar bitmesi gerekiyordu 20 gündür taşeronlar hiç bir şey yapmadı türk telekom sağolsun hemen bina içi kabloları yaptı.20 gündür binaya kablo gelmesini bekliyoruz.
  • Ben turk telekomdan gectim butun islemlerimi telekom 1 saattte haleletmisti kablo cekimi dahil.tabi baya oldu yapilali..

• Millenicoma dün başvurdum.FTTH bakalım gelince hız testini atarım buraya.

• MILLENICOM gpon altyapıda 100 mbps hızı düzgün alabilen varmı  MILLENICOM gpon altyapıda 100 mbps hızı düzgün alabilen varmı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.