Şimdi Ara

Millenicom İle Sınavım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam zaten sabahki mesajımda durumu anlatmıştım öğle 2 gibi müsait oldum aslında iptal için arayacaktım. Cevapsız arama vardı beni aradıklarımı öğrendim tekrar aradılar bir arkadaş geldi evrakları ve bir tanede modem getirmiş tekrardan. Bende imzaladım tekrardan yolladım 3 4 civarıydı 5 doğru tekrar arandım onay için verdim onayı akşam 8.30 gibi mesaj geldi telefon hizmetiniz hazırdır şeklinde interneti bekliyorum hala. İptal düşüncemi forum harici onlara iletmedim onlar önce davranıp işleme aldılar. Tabi onay için arayan arkadaşa da Durumu izah ettim hızladıracağını felan söyledi çok itimat etmedim tabi ama galiba hızlandırmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bağlarlar internetinizi ama hız konusunda gerçekten kontrol etmenizi tavsiye ederim. Ping problemi var.. Belki sizde de olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aligultekin34 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bağlantı sonrası durumu paylaşmaya devam ederim inş sorun çıkarmazlarda Ping vs uğraşmayız

• Evet arkadaşlar dünde bir değişiklik olmadı. :) 15 Ağustos’ta çıktığımız bu yolda zafer yakın inş

• quote:

Orijinalden alıntı: Oyunfly

Evet arkadaşlar dünde bir değişiklik olmadı. :) 15 Ağustos’ta çıktığımız bu yolda zafer yakın inş
    16 ağustosta başvuru yaptım hala bağlanmadı

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    İnş bağlanır hocam hoş benimkinde beklemede 2 gün sonra tahattüt bitio. Mecbur internetsiz kalacak veya başımızın çağreaine bakacağız

• quote:

İnş bağlanır hocam hoş benimkinde beklemede 2 gün sonra tahattüt bitio. Mecbur internetsiz kalacak veya başımızın çağreaine bakacağız
    Tt ekipleri geçen salı geldiler bağladılar hattı gittiler bunların keyfini bekliyoruz

• Gene internet yok 1 saattir, siz internet hizmeti verdiginize emin misiniz

Geçmeyi düşünen varsa iyi değerlendirsin, buralarda dolaşan şikayet tablosu falan tam bir hikaye, ciddi sorun yaşarsanız destek alabileceğiniz hiçbir yer yok bunlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

Gene internet yok 1 saattir, siz internet hizmeti verdiginize emin misiniz

Geçmeyi düşünen varsa iyi değerlendirsin, buralarda dolaşan şikayet tablosu falan tam bir hikaye, ciddi sorun yaşarsanız destek alabileceğiniz hiçbir yer yok bunlarda.
    Merhaba,dönüş sağlandı
  • Taahhüt bitiminden sonra Türk Telekom ise tavan fiyattan fiyatlandırma gerçekleştiriyor haberin olsun. Mesela adsl ise 14 güne bana 52 küsür TL fatura çıkardı haberin olsun..

• esb2011 E kullanıcısına yanıt
    Buradan yazınca birileri dönüş sağlıyor. Sonuç olarak buradaki şikayetleri herkes gördüğü için dönüş sağlama yapıyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: aligultekin34

Buradan yazınca birileri dönüş sağlıyor. Sonuç olarak buradaki şikayetleri herkes gördüğü için dönüş sağlama yapıyorlar...
    Evet dönüyorlar, dönmesinler fırıldak gibi hergün dönüyorlar ee sonuç? Bakma burdaki destek de hikaye.

• Valla hocam yani geçiyoruz bakalım ama inş bugün çözerler işi boş yere ttnet faturası ödemek istemiyorum

• Bir günü daha boş geçirdik arkadaşlar. İşlemim son aşamadaymış süre bileğisi veremiyorlarmış. En kısa sürede çözeceklermiş Acaba kaç gün sürecek bu kısa süre

• quote:

Bir günü daha boş geçirdik arkadaşlar. İşlemim son aşamadaymış süre bileğisi veremiyorlarmış. En kısa sürede çözeceklermiş Acaba kaç gün sürecek bu kısa süre
    Bende 1 haftadır ekiplerin gelip sözleşmeyi getirmesini bekliyorum bugün gelir yarın gün içinde gelecek diyor sizinde dediğiniz gibi bugünde boş geçti.

• Valla üye olurken bir çöm eziyet çekiyoruz umarım bu kadar çok sorunu kullanırken yaşamayı yoksa muhattap bulamayız

• quote:

Evet arkadaşlar dünde bir değişiklik olmadı. :) 15 Ağustos’ta çıktığımız bu yolda zafer yakın inş
    Merhaba,dönüş sağlanmıştır.
  • millenicom kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar geri dönüş sağlasalarda. Hala bekliyoruz yani öm den bişi olduğu yok.

• daha çok beklersiniz
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Öyle gibi hocam hizmet sıfırmış valla

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.