Nedeni CGN değil MTU, https://forum.donanimhaber.com/superonline-upload-sorun--146707722 https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146909348 Hiç müşteri hizmetleriyle uğraşma derim, bu sorun haftalardır var ve kayıt açıp kapatmaktan başak bir şey yapmıyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan__ -- 12 Aralık 2020; 0:42:2 > |
Millenicom IP (CGNAT) sistemi Geçti (3. sayfa)
-
-
Merak etme seni de yakında satın aldıkları IP bittiğinden CGN'ye geçirecekler. Göreceğim sizin merdiven altı şeysini. Ülkenin teknoloji bakımından gelişmişliği sonda birinci demektense firmaları savunuyorsunuz. Bizim ülkeye gelince dünya genelinde IP'ler bitmiş oluyor. Çoğu ülke de bu durum söz konusu değil. Ülkeye internet satın alırken fakire ekmek dağıtıcakmışçasına hakaret boyutuna az IP satın alıyorlar. Sizin gibiler ses çıkarmamaya devam etsin.
-
Yazık kafana
-
100TL üzerinde GGN üzerinden internet aldığına (yakında alacaksın) gülüyorsun değil mi? Kazıklanmak hoşuna gidiyor olsa gerek. Seni kazıklayanları savunmaya devam et sen. Ayrı bir fantezi yaşıyorsun herhal. Acep hangi kafayı yaşıyorsun veya seni oraya nasıl vardırttılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 12 Şubat 2021; 18:39:46 > -
TT 100Mbps kullanıyorum canısı, prime müşteri olduğum için CGN yok.
Başka kapıya sana benden ekmek çıkmaz -
Ekmek dağıtmakla ilgileneceğine nasıl kazıklanıyorsun onu hesapla sen.
-
Kardeş sanane param var, züğürt değilim. Keyfimin kahyası mısın? Neyin boşunu yapıyorsun?
Bak tekrar yazıyorum S A N A B E N D E N E K M E K Ç I K M A Z. B L O K. Kendi kendine takıl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 12 Şubat 2021; 19:2:55 > -
Yazık kafana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 12 Şubat 2021; 20:12:43 >
-
Konuyu cortlatmışım ama;
İnternetimi Millenicom'a taşıdım ve ne yazık ki beni de CGNAT havuzuna almışlar.
Görünen o ki alternatiflere yöneleceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoomBookTR -- 11 Mart 2022; 8:14:58 > -
dünya genelinde ip kalmadı ki artık
-
Suan turknet isteyene ipv6 veriyor ama oda cok yavas bende kapattim modem arayuzunden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende turkentte ipv6 için başvurdum. Eğer dediğiniz gibiyse iptal ettireyim. Statik alırız daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İpv6 al dursun modem den acip kapatabiliyorsun tp link modemlerde oyle siteler daha ipv6 gecmedigi icin youtube dahil cogu yer yavas aciliyor hiz testi yapinca sikinti yok sitelerde sikinti oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
milleni’den statik ip alan oldu mu arkadaşlar? alan olduysa hangi lokasyondan verdiler ip?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X