Şimdi Ara

Millenicom Yurt Dışı çıkışlarında sorun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

aynı sorun bende de başladı idm ile dosya indirirken 800 kb geçmiyor speedtest yurtdışı 0,40 kb yurtiçi 95 mbit çıkıyor 100 mb pakET vpn açınca son hız oluyor

Hat hızı 100 mbitte güncelleme yapıyoruz diye hızı 88 mbite düşürüyorsunuz sonrada geride yükseltemiyorsunuz hat hızına dokunmayın sorun yurt dışı çıkışlarınızda

Türkiye hız testi

Türkiye sunucusundan indirme

Frankfurt hız testi

Paris hız testi

Microsft yurtdışı sunucu

VPN AÇINCA MİCROSOFT SUNUCU HIZI
    Merhaba , sizlere yardımcı olmak isteriz pm üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? İyi günler dileriz .

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    aynı sorunu aylarca yaşadım 1 mbps değil di de 10 20 30 mbps oluyordu

sadece superonline ekiplerine iletiyorlardı kayıtları

işin kokusu şimdi çıktı ortaya tamamen millenicom un sistemleri ile alakalıymış
    superonlinedaki arkadaşları öyle bir sıkıştırdım ki artık kurana el basacak hale geldiler abi vallahi hattın mükemmel bizlik bişey yok diyorlar değiştirmedik kablo, modem vs bırakmadık

akşam 9 da başlıyor gece 12 1 e kadar devam ediyordu

şimdi de 1 mbps e düştü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de bu sorundan muzdaribim anca modem değiştiriyorlar sorun milleni kaynaklı bence de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, interneti bağlattıralı 2-3 gün oldu superonline ve turktelekom ikisinin de altyapısı var ve arada 25-30tl fark olduğundan türk telekom seçtim bi deneyim nasıl olsa fiber diye, millenicom kaynaklı sorun sanırım yurtdışı çıkışlarında bir düşüklük söz konuus inanılmaz kopukluk var. Whatsapp destek hattına attım fotoğraflarıyla birlikte ,Steam üzerinden oyun indiriyorum güncelleme yaparken 2dk boyunca 0 byte, 2dk sonra bi 15 saniye boyunca 6-7 mbps hızla indiriyor.

1.5gblik indirmeyi 2 saatte tamamladım maalesef. Bu sorunu nasıl çözebilirim? - ya da çözdürebilirim ? teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.