Millenicom 100 Mbps Fiber Kullanıyorum. Verdikleri Modem Bu 2.4 Ghz de Düşük Hız Alıyorum Ama 5 Ghz Bandında 100-110 Mbps Hız Alıyorum. Sorunum Modem ve Odam Arasında 4-5 Metre Mesafe Var. 2. 4 Ghz çok çok düşük Hız alıyorum. Odadan çıkıp koridorda oturunca 5ghz ye bağlanınca full çekim gücü var. Özellikle Moderatör ve İlgili Arkadaşların Yardımcı Olmasını Rica Ediyorum. Kimisi Mesh Cihazı Al Diyor Kimisi Sinyal Yükseltici Al Diyor Nette Baktım Access Point ve Router seçenekleri Var Ben Ne Almalıyım Almam Ve Odama Kurmam Gereken Cihaz Nedir Ben odamda 100 Mbps Kullanmam için yani 5ghz wifi hızını almam için ne yapmam gerekiyor. Konuya aşina abilerimden ricam yardımcı olun almam gereken ürünün linkini eklerseniz sipariş edip kurucam Vodafone yanımda da Bu var onun dışında Bu var ben bu ikisinden hangisini almalıyım. Yada Benim Gibi Millenicom Zxhn h298a v1.0 Modemimi Kullanıp 5ghz Sorununu Çözen Arkadaşlardan Ne yapmam Gerektiğini Paylaşırsanız Sevinirim. Farklı Alternatiflerde Olabilir Ama Kesin bir çözüm için ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim