Şimdi Ara

Millet bu 9.2.1 neymiş beya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şarj sarfiyatında kesinlikle 9.2.1 iyi durumda. Aldığım değerler çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Boş yapma ilk ciktigindan beri kullanıyorum cihaz 5s . Belliki sen kurup 5 dk kullanmissin sarj hedele hudele diye dolasiyosun . Bu konuda her surum ciktigi zamanki yorumlara bak her surume sarj kotu diye yorumlar geliyor zaten . Cunku kurup bi saat kullanip sarj yorumu yapilamaz .

Ki 8.4.1e en yakin surum simdiye kadar

Çıktığı gibi indirdim ve halen daha da kullanıyorum kardeş. Yani 5 dk geçmedi 12 gün kadar geçti. Evdeki 4 Apple cihaza ve 2 arkadaşıma da kurduk, tüm cihazlarda şarj rezil bir halde. Yabancı forumlardaki o kadar insan uyduruyor, benim kurduğum 6 tane cihaz uyduruyor, kuran herkes uyduruyor bir sen haklısın dimi. Ne kadar ilginç. Sadece şarj sorunu olsa yine iyi, daha başka sorunlar da var. İlk beta bu daha, adı üstünde beta, bir de 8.4.1'e yakın demişsiniz. İnsan şunu derken utanır be.

• Carcharies kullanıcısına yanıt
    Bir benim iphone 6'da sıkıntı var herhalde millet nasıl alıyor bu değerleri hayret
  • Yeğenimde 4S var 6.1 sürümünde. 10 saat gidiyor şarjı.
    Anlamadım nasıl iştir bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

Boş yapma ilk ciktigindan beri kullanıyorum cihaz 5s . Belliki sen kurup 5 dk kullanmissin sarj hedele hudele diye dolasiyosun . Bu konuda her surum ciktigi zamanki yorumlara bak her surume sarj kotu diye yorumlar geliyor zaten . Cunku kurup bi saat kullanip sarj yorumu yapilamaz .

Ki 8.4.1e en yakin surum simdiye kadar

Çıktığı gibi indirdim ve halen daha da kullanıyorum kardeş. Yani 5 dk geçmedi 12 gün kadar geçti. Evdeki 4 Apple cihaza ve 2 arkadaşıma da kurduk, tüm cihazlarda şarj rezil bir halde. Yabancı forumlardaki o kadar insan uyduruyor, benim kurduğum 6 tane cihaz uyduruyor, kuran herkes uyduruyor bir sen haklısın dimi. Ne kadar ilginç. Sadece şarj sorunu olsa yine iyi, daha başka sorunlar da var. İlk beta bu daha, adı üstünde beta, bir de 8.4.1'e yakın demişsiniz. İnsan şunu derken utanır be.

Kelimesi kelimesine katılıyorum. 9.2 bile daha iyi kaldı ki 8.4.1'den iyi olması imkansız bir şey. Şuan için en stabil sürüm 9.2.1.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.