Bildirim
MİLLET YARDIM!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk defa duydum -
me too -
bu hafıza kartın siyah deilse (mavi falan oluyo bazıları) bazı dosyaları görmüyomuş galiba. öyle bi şey duymuştum. -
Memory Stick Bozuk Olabilir -
Sahte olabilir kart aynı olayı bende yaşadım. Formatlayınca geçiyordu ama bi kaç gün sonra gene aynı sorunu tekrarlayabiliyor...Dikkat etmek lazım sahte olabilir kart veya bozuk -
quote:
Orjinalden alıntı: xzer
Sahte olabilir kart aynı olayı bende yaşadım. Formatlayınca geçiyordu ama bi kaç gün sonra gene aynı sorunu tekrarlayabiliyor...Dikkat etmek lazım sahte olabilir kart veya bozuk
sahteyse napmak lazım hocam ,sen ne yaptın deistirdin mi yenısını mı aldın malum cok cakal satıcılar.. -
cevap kolay yni ms alcaksın da bunu da sölemesi kolay, 150 nin altında yoq, bn babamın kamerasınınkini kullanıyorm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X