soner arıca-ayrılık harun kolçak-elimde değil düş sokağı-sevdan bir ateş düş sokağı-ayrılık ezginin günlüğü-1980 ahmet kaya-yakamoz ahmet kaya-şafak türküsü ahmet kaya-kum gibi ayten alpman-ben warım ayşegül aldinç-al beni nazan öncel-beni hatırla sezen aksu-bütün şarkıları wallaa ama bnm favorim VAZGEÇTİM tarkan-unutmamalı tarkan-dön bebeğim burak kut-bebeğim taner-affetmedim kendimi ibrahim tatlıses-kal benim için ibrahim tatlıses-nankör kedi ibrahim tatlıses-mutlu ol yeter ibrahim tatlıses-yalnızım hakan altun-hediye hakan altun-sen de ağla hakan altun-yürek ağlar gözden önce ilhan irem-konuşamıyorum ilhan irem-anlasana leman sam-gönül leman sam-kıyamam leman sam-gül güzeli özcan deniz-sonumun adı özcan deniz-kal de niran ünsal-haktan niran ünsal-itiraf ediyorum niran ünsal-göçebe gülay-geri dönülmez yoldayım gülay-sen gelmez oldun gülay-cesaretin var mı çelik-dilberim çelik-hercai aşkın nur yengi-serserim benim levent yüksel-karaağaç levent yüksel-zalim levent yüksel-medcezir sertab erener-gel barışalım artık sertab erener-lal onur akın-seviyorum seni
tarkan'ın eskileri ve sezen aksu...
yarın akşama kadarr herkess sölesin bi sürü şarkıdan oluşann bi dosya yapcamn tüm gece o çalacakk herkese teşekkürler aklınıza gelen tüm romantik parçaları yazınn
Düş Sokağı Sakinler-Gayret et güzelim Bence bu şarkıyı al sadce tüm gece tekrar tekrar çalsın inan o kadar güzel bi şarkı tam romantik.
quote:
Orjinalden alıntı: Isabella
soner arıca-ayrılık harun kolçak-elimde değil düş sokağı-sevdan bir ateş düş sokağı-ayrılık ezginin günlüğü-1980 ahmet kaya-yakamoz ahmet kaya-şafak türküsü ahmet kaya-kum gibi ayten alpman-ben warım ayşegül aldinç-al beni nazan öncel-beni hatırla sezen aksu-bütün şarkıları wallaa ama bnm favorim VAZGEÇTİM tarkan-unutmamalı tarkan-dön bebeğim burak kut-bebeğim taner-affetmedim kendimi ibrahim tatlıses-kal benim için ibrahim tatlıses-nankör kedi ibrahim tatlıses-mutlu ol yeter ibrahim tatlıses-yalnızım hakan altun-hediye hakan altun-sen de ağla hakan altun-yürek ağlar gözden önce ilhan irem-konuşamıyorum ilhan irem-anlasana leman sam-gönül leman sam-kıyamam leman sam-gül güzeli özcan deniz-sonumun adı özcan deniz-kal de niran ünsal-haktan niran ünsal-itiraf ediyorum niran ünsal-göçebe gülay-geri dönülmez yoldayım gülay-sen gelmez oldun gülay-cesaretin var mı çelik-dilberim çelik-hercai aşkın nur yengi-serserim benim levent yüksel-karaağaç levent yüksel-zalim levent yüksel-medcezir sertab erener-gel barışalım artık sertab erener-lal onur akın-seviyorum seni
Ağlatacan kız beni
bence ,demir demirkan-kahpe yi aç sabaha kadar çalsın
fazla romantik deil ama idare et
quote:
Orjinalden alıntı: theja
quote:
Orjinalden alıntı: Isabella
Ağlatacan kız beni
ağlama theja yaa nie ağlıonn bndee 400 şarkılık bir arşiv var bölee şarkılardan oluşan
nancy sinatra-bang bang(my baby shot me down)
. Murat Gogebakan - Gozleri Deniz Kokan Yarim (3:55) 2. Murat Gogebakan - Sans Olan Askimi Anlatabilsem (4:35) 3. Sezen Aksu - ahdım olsun (4:44) 4. Sezen Aksu - ikili delilik (4:34) 5. Yılmaz ERDOĞAN - Yeni Bir Sayfada Sana Bakmak (4:04) 6. Suat Suna - Yalan Degil (5:01) 7. Cuneyt Tek - Gidersen (4:56) 8. Çetin Çetinkan - 0075 (3:29) 9. Suat Suna - Yalan Degil (5:01) 10. Sezen Aksu - Perisanim Simdi (5:03) 11. Seda Sayan & Ismail Yk - Bebegim. (4:53) 12. çetin çetinkan - 0075 (3:29) 13. NİRAN ÜNSAL - izin ver (4:59) 14. Tarkan - Kış Güneşi (3:54) 15. Gökhan Kırdar - Üstüme Basıp Geçme (4:18) 16. Yildiz Tilbe - Simdi Cok Yalnizim (3:10) 17. YILDIZ TİLBE - SEVEMEDİM AYRILIĞI (4:23) 18. Can - Yar Yar (4:43) 19. İSMAİL-YK(YURTSEVEN KRDŞ) - nerdesin (5:43) 20. RAFET EL ROMAN - SÜRGÜN (3:21) 21. Kayahan - Bin Parcayim Hasretinle (4:15) 22. Feridun Düzağa - Alev Alev (4:16) 23. YALNIZIM (4:42) 24. SÖYLİYEMEM (4:14) 25. Zeynep Casalini - Duvar (4:14) 26. Doğuş - Sensiz Ne Yaparım (5:55) 27. DOĞUŞ - can (5:46) 28. Ferda Anıl Yarkın - Sonuna Kadar (4:15) 29. Ferda Anıl Yarkın - Üzülme (5:57) 30. 09 - ÖLÜMDE VAR (4:36) 31. Kıraç - KIRAÇ...YILLAR SONRA (4:24) 32. Kıraç - KIRAÇ...ENDAMIN YETER (3:24) 33. ORHAN OLMEZ - 09 OZLEDIM (4:21) 34. M.KEKİLLİ - Bu Akşam Ölürüm (5:20) 35. Sarp - siyahın matemi 02 (4:13) 36. kusursuz - ask (8:55) 37. Soner Arıca - sebebım (4:57) 38. Tarkan - ikimizin yerine (4:42) 39. Tarkan - inci tanem (5:38) 40. YURTSEVEN - Özledim (4:12) 41. Yurtseven Kardeşler - kiskanir (6:23) 42. YURTSEVEN - Elveda (4:01) 43. Yildiz Tilbe - Delikanlim (5:14) 44. Uğur Arslan - 01 yıldız gözlüm (4:04) 45. 08.SEVMEKTEN - GIDINCE (5:24)
bende de slow hastalığı var.yüzlerce mp3 var. pm den gel. yerli-yabancı karışık bir cd yapalım sana göndereyyim
nilüfer - seni beklerim öptüğün yerde nilüfer - kar taneleri nilüfer - sensiz olmaz nilüfer - benim için öldün artık
bunalarda benden 1-) Çetin-sie liegt in meinen armen 2-) Zeynep Casalini - Duvar 3-) Evanescance-My İmortal 4-) Celion Dion-My Heart Will Go On 5-) Nev-Mühürlü kaderim 6-) Melih Görgün-14 Bahar 7-) Sezen Aksu-Unut 8-) Sezen Aksu-Tükeneceğiz 9-) Sezen Aksu-Zalim 10-) Sezen Aksu-İstanbul İstanbul olalı 11-) Yeni Türkü-Olmasa Mektubun 12-) Çelik-Hercai 13-) Ayna-Ölünce Sevemezsen seni 14-) Gülay-Cesaret 15-) İzel-Kızımız Olacaktı We birsürü daha warda benim arşiwde tabi ben sayı wermiyecem çünkü artık ben bile unutum sayısını eski yeni ne arasanız istiyenin msnnine istediği şarkıyı atabilirim.
walla arkadaşlar harikasınız yaaaaaaaaa sayenizde harika bi geceydii teşekkür ederimmm
İİKİ WARSINIZZ
bende atayım bi kaç parça istersen yollanmıyo ama :D
quote:
Orjinalden alıntı: şekeroğlan
bende atayım bi kaç parça istersen yollanmıyo ama :D
YOKH SAOL ABİİ BEN HALLETİİM HERŞEYİİ SÜPER GECEYDİİ TEKRAR HERKESE TEŞŞEKÜRLERRR
düş sokağı sakinLeri - AYRILIK
Ayrılık
Sana uzaktan bakıyor artık gözlerim Gönlüm senden geçmez Bana döndü hep sözlerim
Unutmak o kadar kolay mı sandın? Ayrılık bana aşktır artık
Dağılmış saçlarım gönlünün yatağına Uyandırma Sabah olsun ben giderim Sen kal rüyamda
Aramak o kadar kolay mı sandın? Yolların bana aşktır artık Ah gitmek o kadar kolay mı sandın? Yolların bana aşktır artık
Sesim bende bir yabancı gibi... şaşarım Gönlümün takvimine şiir oldu yüzün... ararım
Ah bulmak o kadar kolay mı sandın? Aramak bana aşktır artık
ŞİİR => MURAT ÇELİK
buda vardır insallah o gecede herkesi dağıtır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme