Şimdi Ara

Milli eğitim bakanına göre LGS VE YKSYE GİTMEK ZORUNLU DEĞİLMİŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen kalkta Dicle'de tıp fakültesi aç, Çankırı'da hukuk fakültesi aç, Şırnak, Gümüşhane, Artvin gibi küçük küçük şehirlere "üniversite"ler kur hepsine birer mühendislik "fakültesi" koy, her mahalleye niteliksiz 2'şer lise aç sonra da gel bu açıklamayı yap.
    İktidarın güncel eğitim politikasına tam zıt bir ifade kurmuş.
  • Yandın Güzel İnsan Y kullanıcısına yanıt
    Silivri soğuktur boşver

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu okullar olmasa aslında kral milli eğitim bakanı olacakta....
  • Milli eğitim bakanına göre LGS VE YKSYE GİTMEK ZORUNLU DEĞİLMİŞ

• air raid siren A kullanıcısına yanıt
    O adamın yüzünde sürekli bi tebessüm var aw bizim suratımıza hüzün sıçmış gibi gören kederleniyor
  • yarın vakıf bankta yönetime atanacaksam girmem en azından lise mezunu olarak yönetimde bulurum ilkokul değil

• Bu adam her taraftan seviliyor diye getirildi. Ama şu an sırf itibari gitmesin diye elinden geleni yapıyor, meb in icinde donen olaylardan bile haberi yok. Her kararını cumhurbaşkanı leb demeden gidip istedigi gibi hallediyor.

Kendisi cok basarili bir insan ama geldiginden beri kendi adıyla bir işe giriştiğini görmedim. Özellikle açıklamaları kötü denecek kadar berbat. Umarım düzeltir ve kendisi egitimde ipleri eline alır.

Yoksa LGS sinavinda yasanacak bir sorun sonrasi(ki bu ihtimal cok fazla eba tv olayları bile cikip ozur diledigi halde bidaha olmaz demesine ragmen 30 dakka sonra tekrarlamisti) fatura kesip yollanacak bir isim. Kendisine yazık olacak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.