Şimdi Ara

Milli Eğitim Yasağı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dayyyyy

Merhabalar dostlarım, ben bir okulda memurluk yapıyorum. Bildiğiniz üzere okul bağlantılarnfa birçok kısıtlama var. öğrneğin Ben ''ikariam.net'' siteye girmek istiyorum. Girmek istediğimde Milli eğitim yasağı çıkmaktadır karşıma. İnterneti iyice araştırdım yok şu program yok bu program önermişler hepsini denedim ama buseferde in bağlantısı kesiliyor. Virde Proxy siteleri var onlarada baktım ama okul bağlantısında onlarda milli eğitim yasağı diyor. Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Ben öyle facebook muş falan girmiyorum ama en azındanwww.ikariam.net sitesine girmek istiyorum. en azından bu sitedeki oyunumu takip edeyim. lütfen bir çare bulun buna interneti allak bullak ettim ama bu sorunu çözemedim sizlerin bir bilgilerini alayım neler yapabilirim. en azından ikariam.netteki oyunumu takip edeyim. Şimdiden teşekkürler.

allah sizden razı olsun. zaten devlet size oyun oynayın diye para veriyo .sizin de yapacağınız işinde a...a k...m

• Dün milli eğitime gitmiştim binanın giriş kapısındaki afiş çok ilgimi çekti şuna sansürlü internet demiyorlarda

Milli Eğitim Yasağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 7 Ocak 2012; 16:42:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

quote:

Orijinalden alıntı: Dayyyyy

Merhabalar dostlarım, ben bir okulda memurluk yapıyorum. Bildiğiniz üzere okul bağlantılarnfa birçok kısıtlama var. öğrneğin Ben ''ikariam.net'' siteye girmek istiyorum. Girmek istediğimde Milli eğitim yasağı çıkmaktadır karşıma. İnterneti iyice araştırdım yok şu program yok bu program önermişler hepsini denedim ama buseferde in bağlantısı kesiliyor. Virde Proxy siteleri var onlarada baktım ama okul bağlantısında onlarda milli eğitim yasağı diyor. Ne yaptıysam sorunu çözemedim. Ben öyle facebook muş falan girmiyorum ama en azındanwww.ikariam.net sitesine girmek istiyorum. en azından bu sitedeki oyunumu takip edeyim. lütfen bir çare bulun buna interneti allak bullak ettim ama bu sorunu çözemedim sizlerin bir bilgilerini alayım neler yapabilirim. en azından ikariam.netteki oyunumu takip edeyim. Şimdiden teşekkürler.

allah sizden razı olsun. zaten devlet size oyun oynayın diye para veriyo .sizin de yapacağınız işinde a...a k...m

adam haklı beyler
    memur kardeş kusura bakma ama hak ediyorsun bari gel ögrenciyim de kimse cakmasın memur dedigin için burdakilerin cileden cıkmaması anormal bi durum olacaktı.
    daha fazla sözlü tacize maruz kalmak istemiyorsan cevap yazma

• Sacmalık bu ben ilkokuldaykende vardı ultrasurf iş yapar gibime geliyo bi dene
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.