Şimdi Ara

MİLLİ PİYANGO SERİ BİLET ALIMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
25.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    8x+18y kadar parayı geri alırsın.

Amorti 9 TL, son 2 rakam ikramiyesini bilmiyorum.
    Ayrıca üstteki arkadaşın bahsettiği gibi, amortilerin son 2 rakam ikramiyelerindeki sayılarla aynı olma ihtimali var. Bana son 2 rakama kaç TL vereceğini söylerseniz, geri alacağın min ve max miktarı yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 23 Aralık 2011; 17:18:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

8 tane son 2 var.Bunlar garanti.Amortiler de garanti.Tabi son 2 dekilerde amorti çıkma olasılığı da var o zaman amortiyi alamazsın son 2 yi alırsın

evt ölede bı ıhtımal var tabi 3 cıkma olasılıgıda var amortıye denk gelmeden onemlı olan benım ıcın gerı donuste kesın rakam 200 300 sorun olmaz gıderse
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

8 tane son 2 rakam ikramiyesi varsa;
    8x+18y kadar parayı geri alırsın.

Amorti 9 TL, son 2 rakam ikramiyesini bilmiyorum.
    Ayrıca üstteki arkadaşın bahsettiği gibi, amortilerin son 2 rakam ikramiyelerindeki sayılarla aynı olma ihtimali var. Bana son 2 rakama kaç TL vereceğini söylerseniz, geri alacağın min ve max miktarı yazarım.

8 tane var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

8 tane son 2 var.Bunlar garanti.Amortiler de garanti.Tabi son 2 dekilerde amorti çıkma olasılığı da var o zaman amortiyi alamazsın son 2 yi alırsın

evt ölede bı ıhtımal var tabi 3 cıkma olasılıgıda var amortıye denk gelmeden onemlı olan benım ıcın gerı donuste kesın rakam 200 300 sorun olmaz gıderse

arkadasim yukarda sana kesin donus rakamini soyledkm 280-300 tl ama yukxek ihtimalle 3rakamli ikramiyeden dolayi bu artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

quote:

arkadasim yukarda sana kesin donus rakamini soyledkm 280-300 tl ama yukxek ihtimalle 3rakamli ikramiyeden dolayi bu artar

tşk ettık kardeş bakalım bı dusunecegım zaman var nasılsa

• 2013 için durum, çeğrek 100'lük seride, 8 son ikili 12 amorti ile minimum geri dönüş 350Tl oluyor. amorti ve son 2 harici birşey tutmadığı durumda amortiler çakışmaz ise de 450 Tl kesin dönüş oluyor. arada çıkabilecek üçlü ve dörtlüler için riske girilebilir bence. yatırım maliyeti de 1250Tl bu arada...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.