Şimdi Ara

milli piyangodan büyük ikramiye çıksa hangi arabaları alırsınız? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
3.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lombargini Gallardo, Caner almış ya karısına özendim laa
  • kendime murat araba alırım...:)))
  • Türkiye'de yaşamaya devam edersem bmw 5 ya da mercedes e serisinin üstüne çıkmazdım.
    Ancak bildiğim kadarıyla 500 bin dolar yatırınca kanada vatandaşı oluyorsun, mutlaka böyle başka yerler vardır. Gider yerleşirim bir yere. Orada 30-40 bin dolar olan araba burada 300 bin tl. Bir de burada yapışan akraba falanda çok olur onlardan da kurtulmuış olurum.
  • Her sene aralık ayında başlıyorum bende ne yapardım ne alırdım diye düşünmeye. Araçlar arasında kararsız kalıyorum, kendi kendime dert yaratıyorum. 1 Ocakta bakıyorum bilete, hiçbir şey çıkmayınca 'Oh çok şükür bu senede çıkmadı, dertsiz başıma dert alacaktım durduk yere' diye rahatlıyorum

Olmaz ya, çıkarsa beyaz bir Range Rover LWB Autobiography alırım. 3.0 TDV6 Tabiiki, diesel candır . Başka da bir araç aramam, dahe ne olsun.

milli piyangodan büyük ikramiye çıksa hangi arabaları alırsınız?

• Adamlara 50 milyon ikramiye çıkıyor hâla dizel hâla dizel.Ruhumuz fakir arkadaş bizim.

milli piyangodan büyük ikramiye çıksa hangi arabaları alırsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 7 Aralık 2014; 2:58:47 >
  • Hondadan devam ederim ama yanına ufak tefek güzellikler almam değil hani.
  • O para çıksın ertesi gün kia bayisine gider k900 siparişi veririm piyasa bmw,mercedes,range rover kaynıyo zaten..farklı olmak iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.