|
Milli savaş uçağı KAAN ile diğer uçakların boyut ve genel karşılaştırması

-
-
F-35 Kaan'nın yanında güdük kalmış.
-
Ülke bitmiş. Her köşe başı dünyanın her yerinden akın akın gelen kaçaklarla dolu. Sokağa çıkamıyoruz. Uçağı ne yapacaksın?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fırsat verildiğinde Türk mühendis, bilim adamlarının neler yapabildiğiniz ispatı KAAN! Umarım çok hızlı ve doğru şekilde ilerler her şey ver 2030 da %100 yerli şekilde görürüz çelik kartalı göklerde! Piyasada dolaşan son dedikodu (kulis) hükümet 300 adet tam gövde imalatı emri vermiş ve üretime başlanmış sadece 2028,2029 yerli motor çıkarıldığında imal edilen gövdelere monte edilip hava kuvvetlerine direk 2030 da 200,300 adetlik filo hazır halde teslim edileceği ve dünyaya çok ciddi bir mesaj verilmesi noktasında girişimler olduğu konuşuluyor! Umarım doğrudur ve başarabiliriz.
-
Bende duymuştum 2030 kadar teslimat ve uçak adetlerini.Kaan projesini daha iyi anlamak için şu bilgiyi paylaşmak istiyorum.Kaan projesinde yer alan mühendislerden bazıları F-35 gelişmesinde önemli katkılar sağlamışlar.Kaan bu denli hızlı bir yol katetmesi birazda bu sebeple yani işin ehli insanlar,projede yer alıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 18 Mayıs 2024; 18:57:30 >
-
F35ten kagit uzerinde iyi duruyor fakat diger rakipleri karsisinda 1 tik geride. F22 raptorun geçen bir videosuna denk geldim, gercekten sahane ucak.
-
uçakları heykel yapımında kullanacağız. sizinkiler hep ülkeyi terk edeceğiz diyorlar ya avrupa'da da sizin için akın akın gelen kaçaklarla dolu diyordular. sen çıkma zaten sokağa :) oskar'ı en iyi senaryo kısmında alırsın.
-
Sukhoi'nin uçaklarının güzelliği peki, nefiisss, leziizzzz
Bir bu, iki Gripen. Çok güzel tasarımlar :)
Kaan'ın yolu açık olsun bu arada. Ordudaki ve siyasetteki F35 lobicilerine rağmen, ayağına taş değmesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 18 Mayıs 2024; 20:21:31 >
-
Uzmanlara göre tek beşinci nesil : Lockheed Martin F-35 Lightning II
-
Sukhoi'nin tasarımı bir yana sesi de çok leziz bu arada.
-
Sokaklarda kaçak suçlular olmasını mı savunuyorsun amed? Bu ülkeye bu kadar mı düşmansın amed?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENTÜRKTEYNMENT -- 18 Mayıs 2024; 22:14:21 >
-
Abd ve kaç ülke 20 yılda F35 i yapamadı hala sorunlu uçak. Yüzmilyarlarca dolar harcadılar projeye.
-
Yerli motor geliştirilip bu uçaklara takıldığı anda ülkemize çok fazla fayda sağlayacaktır.
demagoji yapma, algı yaratma. sizin gibi trollerin işi bu. sen Türkiye'nin kendi uçağını yapmamasını mı savunuyorsun? sokaklarda kaçak suçlular da yok. ha mültecileri diyorsan suçlu diye devlet topluyor artık, şutluyor. sana iyi troller. senin ve bu arkadaşın yaptığı her konunun altına saçma, uydurma siyaset yapmak. neden? trollsünüz.
-
çin in kinin tasarımı berbat hocam sana saygı duyuyorum ama bence öyle çok kötü, bir f22 sonra bizim kaan tasarımı bence, hatta f22 ile kaan arasında fark da yok
-
Dostum Sukhoi Rus, Gripen ise İsveç
Onun dışında
Sadece haberdekileri kıyaslarsak yine su57 tasarım olarak tokatlar, f22'nin biraz albesini var geri kalan bizim Kaan dahil çirkin, özellikle f35 tam bir bok böceği :) :)
Kaanı kötülemiyorum bu arada, göze hitabet olarak bakıyorum :) :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
f 35 en iyileri bence, sen bir yana uçak tasarımcıları bir yana maalesef hocam.
-
Yapma gözünü sevem hocam f35'in görüntüsü nere iyi :)
Kanat takılmış prezervatif lan :) :)
Mühendislik başka bir şey. Biz sadece güzelliği konuşuyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 18 Mayıs 2024; 22:58:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşün KAAN tokatlar diyorlar. İlkokul öğrencisi tokatlıyor sanki. Blok 4 güncellemesi geliyor F-35 e. Geçen de nükleer bomba atabilen uçak lisansı aldı. Bizim gazmanlar yüzünden başımıza ne gelecek bakalım. Savaş çıksa ilk kaçacaklar da bu yerli milli ergenler.
Çok zor ansını satayım kanat altına nükleer füze takmak, aman çok zor.
Yeleğime patent aldım, dünyada sadece bende yelek var
Öldük bittik tükendik artık :) :)
Füzeler de İncirlikte hazır bu arada bizim ortak gözetimimizde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 18 Mayıs 2024; 22:56:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
uçakları heykel yapımında kullanacağız. sizinkiler hep ülkeyi terk edeceğiz diyorlar ya avrupa'da da sizin için akın akın gelen kaçaklarla dolu diyordular. sen çıkma zaten sokağa :) oskar'ı en iyi senaryo kısmında alırsın.
|
Ülke bitmiş. Her köşe başı dünyanın her yerinden akın akın gelen kaçaklarla dolu. Sokağa çıkamıyoruz. Uçağı ne yapacaksın?
|
Fırsat verildiğinde Türk mühendis, bilim adamlarının neler yapabildiğiniz ispatı KAAN! Umarım çok hızlı ve doğru şekilde ilerler her şey ver 2030 da %100 yerli şekilde görürüz çelik kartalı göklerde! Piyasada dolaşan son dedikodu (kulis) hükümet 300 adet tam gövde imalatı emri vermiş ve üretime başlanmış sadece 2028,2029 yerli motor çıkarıldığında imal edilen gövdelere monte edilip hava kuvvetlerine direk 2030 da 200,300 adetlik filo hazır halde teslim edileceği ve dünyaya çok ciddi bir mesaj verilmesi noktasında girişimler olduğu konuşuluyor! Umarım doğrudur ve başarabiliriz.
![]() |
Sokaklarda kaçak suçlular olmasını mı savunuyorsun amed? Bu ülkeye bu kadar mı düşmansın amed?
|
demagoji yapma, algı yaratma. sizin gibi trollerin işi bu. sen Türkiye'nin kendi uçağını yapmamasını mı savunuyorsun? sokaklarda kaçak suçlular da yok. ha mültecileri diyorsan suçlu diye devlet topluyor artık, şutluyor. sana iyi troller. senin ve bu arkadaşın yaptığı her konunun altına saçma, uydurma siyaset yapmak. neden? trollsünüz.
|
Her yerde kaçak var, Uçak yapma
Terör var, Petrol çıkartma Ekonomi kötü, Doğalgaz çıkartma Elektrik pahalı, Araba yapma Yahu yapılan bir güzel şey içinde TEBRİKLER demek çok mu zor? Üretme, yapma, çıkartma vs o zaman bu ülke nasıl kalkınacak her şeyde dışa bağımlı olup üretmeyip tüketirsen bugünleri mum ışığında bile zor ararsınız. Evet haklısın ülkede her köşe başı mülteci ama sırf onlar var diye üretmeyi keseceksek vay halimize. |
Bende duymuştum 2030 kadar teslimat ve uçak adetlerini.Kaan projesini daha iyi anlamak için şu bilgiyi paylaşmak istiyorum.Kaan projesinde yer alan mühendislerden bazıları F-35 gelişmesinde önemli katkılar sağlamışlar.Kaan bu denli hızlı bir yol katetmesi birazda bu sebeple yani işin ehli insanlar,projede yer alıyorlar.
|
Ben bu ülkede en ufak bi gelişmeye senin gibi insanlardan da siyasetçilerden de bin kat daha sevinirim. Öyle bir zaman ki işte. Bu tipler; ülkesini seven savunan insanlara troll demeye cürret ediyor. |
Türkiye'nin gurur projesi. Türkiye Güney Kore gibi Locked Martin den yardım alarakta geliştirmiyor bu uçağı dünya takdir ediyor. Ve herşey genel olarak planlanandan erken bitiyor helal olsun bizim aslanlara. 👏🇹🇷
|
Benzer içerikler
- twitter film izleme sayfaları
- yapay zeka uygulamaları
- font bulma
- whatsapp mesaj düzenleme
- reddit video indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X