Şimdi Ara

Milli takım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski milli takımı özledim.oğuzlu aykutluuu rıdvanlı feyyazlıı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aykut Milli takımda fazla oynamadı yanlız, hatta hiç hatırlamıyorum. Ama sana katılıyorum, futbol genel olarak 2000 'lerin başında bitti, 15-20 sene önce daha çok yeteneğe dayalı bir oyunken , şimdi daha çok fizik kondüsyona dayalı, koşu mesafeleri ve dayanıklılığın ön planda olduğu , kazmaları seyrettiğimiz bir oyuna evrildi. Milli takıma dönersek siyaset hiç olmadığı kadar futbola girdi. Her alanda olduğu gibi futbolda da liyakat değil adamcılık kayırma gibi olaylar Milli Takımı da çok kötü noktaya getirdi. Yani özetle bu kafayla daha çok özlersin o eski takımları.
  • supernova034 kullanıcısına yanıt
    Daha kazmalar demeyelimde defans ve orta saha oyuncuların daha iyi oldu bir dönem diyelim.Artık defans oyuncuları daha iyi.Futbol artık sadece hücümu değil defansı da önemsiyor.Seyir zevkini azaltmış olabilir ama günümüzde futbol rekabeti son derece yüksek ve zorlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Daha kazmalar demeyelimde defans ve orta saha oyuncuların daha iyi oldu bir dönem diyelim.Artık defans oyuncuları daha iyi.Futbol artık sadece hücümu değil defansı da önemsiyor.Seyir zevkini azaltmış olabilir ama günümüzde futbol rekabeti son derece yüksek ve zorlu

O dönemin oyuncuları gibi oyuncular yok artık Dünya da yetenek olarak. Çok beğendiğimiz Alex, Emre Belezoğlu gibi oyuncular o jenerasyondan kalma. O zaman da defans ve orta saha önemliydi. Ama çift yönlü oyun denilen olay orta sahalarda bu kadar önemli değildi. Şuan oynayan oyuncular o dönemkilere nazaran kabaca tabir le kazma dır. O oyuncularda şuan aynı verimlilikte oynayamazlar , çünkü bahsettiğim gibi futbolun oynanış şekli değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 12 Ekim 2017; 18:15:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fransız takımı Galatasaray!!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.