Şimdi Ara

MİLLİ TAKIM ADAY KADRO AÇIKLANDI. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Volkan yerine mert ve ersan yerine erkan zengin lazımdı bu takıma !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

Volkan yerine mert ve ersan yerine erkan zengin lazımdı bu takıma !

Erkan Zengin İsveçte oynuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Orijinalden alıntı: Evapsie

Volkan yerine mert ve ersan yerine erkan zengin lazımdı bu takıma !

Erkan Zengin İsveçte oynuyor.

şok oldum şuan hiç böyle birşey beklemiyordum
  • Mert'in olmasi gerekirdi

• Mert degilde egemen olmaliydi. Mert cok kaliteli bir kaleci ama tecrube olarak volkan onur tolga vs varken neden alinmadi demek abest

• volkan yerine mert olsun isterdim volkan son maçlarda bildiğin çöp umarım bu maçda mert oynar
  • Abi şu Fatih Terim'i askerlik arkadaşıymış gibi eleştirenlere deli oluyorum Tamam sevmeyin eleştirin ona lafım yok ama biraz saygınız olsun.
  • Hele şükür çöp Almancilardan kurtulduk birde Mevlüt'te giderse hepten rahatlariz.Tek sinirlendigim Volkan hala cagiriliyor insaf.

• Volkan ne la? Hiç mi maç izlemiyor bu Fatih? Mert'i al istersen yedek yap. Ama al arkadaş.
  • Mevlüt'ü hala milli takıma çağırıyorlarya ifrit oluyorum. İlhan Parlak, Cenk Tosun falan çok daha iyi bu mevlütten
  • Bu ne ya Aykut, Fatih bilmem ne... Askerlik arkadaşınız gibi, saygınız olsun biraz...
    Bu arada seçimler iyi gibi kağıt üzerinde.

• Çağırabileceği oyunculardan en iyisini çağırmış + olarak Hakan Çalhanoğlu'nu çağırması süper olmuş. Hakan bugün 80'de girip 2 gol birden attı.Hamburg'da bu yıl ve gelecek yıl ilk 11 de oynayıp çok daha iyi bir takıma transfer olabilir

Bugün attığı goller:

http://www.dailymotion.com/video/x140j96_hamburger-sv-3-0-eintracht-braunschweig-4-spieltag-hakan-calhanoglu_sport
    http://www.dailymotion.com/video/x140jnv_hamburger-sv-4-0-eintracht-braunschweig-4-spieltag-hakan-calhanoglu_sport

• Mevlüt'le Nuri'yi almayacaksın kadroya . Bekir'in olmayaşına ayrıca sevindim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

umut bulut ?

O gün cevap verecektim de taslakta kalmış. Uygun gün gelmiş bir uplayalım :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

umut bulut ?

• quote:

quote:

umut bulut ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Enion

Mevlüt'ü hala milli takıma çağırıyorlarya ifrit oluyorum. İlhan Parlak, Cenk Tosun falan çok daha iyi bu mevlütten

Katılmıyorum. Mevlüt son zamanlarda formda. cenk formsuz. ilhan parlak? :)
  • Demirel'i alıp Mert'i almamış, herkes 3 maymunu onuyo sanırım konu Volkan-Mert olunca

• quote:

quote:

umut bulut ?

He adam Andorra karşısında yıldız olur tabi

• Gökhan ve Arda solunum yolu enfeksiyonu geçirdiği için Romanya maçında olmayabilirmiş.Gökhan ve Arda çok önemli eksik umarım oynayabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.